Gáz ha a 6 hetes babámat is viszem papirokat intézni a mák-hoz?
Már miért lenne.
Èn mindenhová viszem magammal a lányomat.Igaz nincs is kire hagyni...
Szia!
Gáznak nem gáz,de iszonyú sokan vannak ( és a pici még nem kapott oltást), nem veszik figyelembe, hogy gyerekkel vagy:( órákat kell sorban állni. ( legalábbis mikor mi voltunk, januárban ez volt) Én a párommal mentem, Ő tologálta a kicsit az utcán, amíg én intézkedtem. Nem akarlak riogatni, lehet, hogy te szerencsésbb leszel mint mi voltunk:)
Készülj fel lelkileg, hogy nem egyszerű feladat:(
Nem gáz, ha viszed magaddal a picit. De.
1. Tényleg sokat kell várni és nem biztos, hogy figyelembe veszik azt, hogy babával vagy.
2. Ha sokan vannak, biztos van köztük olyan is, aki beteg. A babád pedig még nem védett a betegségekkel szemben.
Én postán intéztem a MÁK-os ügyeinket. Van itthon fénymásoló, lefénymásoltam az iratokat és feladtam postán. 1 hónapon belül a számlán volt a pénz (anyasági és családi).
Szia!
Én is postán intéztem.A honlapjukról letölthetők a nyomtatványok és van hozzá kitöltési útmutató is.Ezeket kinyomtattuk majd a lefénymásolt papírokkkal együtt borítékba tettük és annyi.Így max csak a fénymásolóban és a postán kell sorba állni.Jóval kevesebb idő és kevesebb ember aki megfertőzheti a babát!
köszi mindenkinek.
postázni fogom ne legyen beteg a babymés az egyszerűbb is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!