Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gáz ha a 6 hetes babámat is...

Gáz ha a 6 hetes babámat is viszem papirokat intézni a mák-hoz?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Már miért lenne.

Èn mindenhová viszem magammal a lányomat.Igaz nincs is kire hagyni...

2009. márc. 26. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem az. Anno én is vittem, mert nem tudtam máshogyan megoldani. Ilyenkor az ügyintézők is rugalmasabbak, lehet, hogy előr fognak venni a baba miatt.
2009. márc. 26. 10:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gáznak nem gáz,de iszonyú sokan vannak ( és a pici még nem kapott oltást), nem veszik figyelembe, hogy gyerekkel vagy:( órákat kell sorban állni. ( legalábbis mikor mi voltunk, januárban ez volt) Én a párommal mentem, Ő tologálta a kicsit az utcán, amíg én intézkedtem. Nem akarlak riogatni, lehet, hogy te szerencsésbb leszel mint mi voltunk:)

Készülj fel lelkileg, hogy nem egyszerű feladat:(

2009. márc. 26. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az apukája nem tudja elintézni? Vagy szüleitek/rokon/ismerős meghatalmazással? Egyébként én is vittem magammal mindenhova amikor nekem kellett intézkednem, mivel nem volt kire hagyni, meg szopott, így csak én tudtam etetni és megnyugtatni, ha baj volt.
2009. márc. 26. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem gáz, ha viszed magaddal a picit. De.

1. Tényleg sokat kell várni és nem biztos, hogy figyelembe veszik azt, hogy babával vagy.

2. Ha sokan vannak, biztos van köztük olyan is, aki beteg. A babád pedig még nem védett a betegségekkel szemben.

Én postán intéztem a MÁK-os ügyeinket. Van itthon fénymásoló, lefénymásoltam az iratokat és feladtam postán. 1 hónapon belül a számlán volt a pénz (anyasági és családi).

2009. márc. 26. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Én mindhárom gyerekemnél postán intéztem a dolgot. Lehet, hogy hosszabb az eljárás, de nekem nem ér meg annyit, hogy tumultusban várakozzak, még most is van járvány. Igazuk van azoknak, akik erre a veszélyre hívták fel a figyelmedet. Add fel postán, ajánlva, elsőbbségivel, akkor másnapra ott van a levél.
2009. márc. 26. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is postán intéztem.A honlapjukról letölthetők a nyomtatványok és van hozzá kitöltési útmutató is.Ezeket kinyomtattuk majd a lefénymásolt papírokkkal együtt borítékba tettük és annyi.Így max csak a fénymásolóban és a postán kell sorba állni.Jóval kevesebb idő és kevesebb ember aki megfertőzheti a babát!

2009. márc. 26. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
postázd inkább, én is így intéztem, kényelmesebb és nem hosszadalmasabb.
2009. márc. 26. 10:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz, vidd nyugodtan, van, aki másképp nem tudja megoldani. Én a postában nem bíznék.
2009. márc. 26. 11:01
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek.

postázni fogom ne legyen beteg a babymés az egyszerűbb is..

2009. márc. 26. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!