Merev, vagy puha pelenkázólap kell a pelenkázószekrényre?
Figyelt kérdés
Ilyen ágyunk van, és nem tudom mit vegyek rá.
Egyáltalán mi a különbség praktikum szempontjából a kettő között?
Kinek mi vált be? Mik a tapasztalatok?
Köszönöm előre is.
2011. jún. 27. 14:56
1/7 anonim válasza:
mivel a szekrény merev és nagy is, szerintem jó lesz a puha.
2/7 anonim válasza:
Jó a puha, mert a szekrény elég kemény, és van oldala, így legurulni sem tud a baba.
3/7 anonim válasza:
nálunk a húgom azt tanácsolta, hogy olyat keressek, amiről nem folyik szét a pisi. Bevált. Merev, oldalt felhajtott pelenkázót használunk. :)
5/7 anonim válasza:
Puha is jó erre a pelenkzóra. Merevet általában akkor szoktak venni, ha a pelenkázólapot a kiságyra teszik fel. Ott ugye kell az alátámasztás.
7/7 A kérdező kommentje:
végül is puhát vettem, és olyat, ami úgy néz ki mint a merev, csak nincs az alján az a nagy keményítő lap. Nem is tudtam, hogy ilyen is van. De örültem, mert formailag a merevek tetszettek.
2011. jún. 29. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!