Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik márka vált be, amikor...

Melyik márka vált be, amikor a gyógyszertári fürdetőkrémről váltottál babatusfürdőre, samponra, habfürdőre?

Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne, melyik a legjobb az bababőrre? Pl sokaktól hallom, hogy a Johnson termékek kiütéseket okoztak.
2011. jún. 26. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A Jhonson's nekünk nem vált be(van egy oldal,ahol az ilyen fürdetőket tesztelték és ott nagyon rossz minősítést kapott),ezért mi a Gabi-t használunk.
2011. jún. 26. 21:54
 12/17 anonim ***** válasza:
A kórházban Johnsonnal fürdették,nem volt rá allergiás,így azt használtuk otthon is.A gyógyszertárit egy fürdés után dobtam a kukába,annyira utáltam.
2011. jún. 26. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Gabi fürdető és Johnson sampon.
2011. jún. 26. 23:47
 14/17 anonim ***** válasza:
A johnson kiszárítottam a lányom bőrét de a haját is.Olyat vettem,amiben minél kevesebb összetevő van és nekünk ez vált be. DM babasampon,lanolinos Baba tusfürdő ,Rossmann baba habfürdő.
2011. jún. 27. 00:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Ne márka szerint válassz, hanem az összetétel szerint.

Ne legyen benne Sodium lauryl sulfate. Ez az egyik legkárosabb adalékanyag a tisztálkodó szereinkben.( [link]

Én a 16 hónapos fiamnak még néha a gyógyszertári fürdetőt használom, sőt a 8 éves lányomnak is.

Szeretjük a Halos N Horns termékeket,a Lush szappan samponokat, most egy Dulgon kids nevű tusfürdőt vettem nekik, ami PEG, SLS mentes.

DM-ben sokféle márkájút láttam különböző árkategóriában.

A Johnson termékeket felejtsd el! Védőnőnk is ezt tanácsolta.

2011. jún. 27. 00:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekünk a Nivea, és a Johnson vált be, de elsősorban Nivát használunk. (Fürdető, sampon, testápoló)
2011. jún. 27. 06:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a Nívea baby tusfürdő,és Nívea Baby selyemfényű sampon vált be.A kislányomnak a Gabitól lett kiütése,és szárította bőrét..
2011. jún. 27. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!