Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjam sirni, vagy hagyjam,...

Hagyjam sirni, vagy hagyjam, hogy az o akarata ervenyesuljon?

Figyelt kérdés
Ma szornyu napom volt. Amint a fiam popsija erinti talajt, sikitva sir.Nem tudom lekotni semmivel, ha vizszintesben van. Ha felemelem, akkor meg rohogott. Keserves sirasbol rohoges. Megall az eszem. Fogalmam sincs mit csinaljak. Hagyjam sirni, vagy hagyjam ,h az o akarata ervenyesuljon? Meg csak 4 hos. Mi lesz kesobb!?
2009. márc. 25. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak rossz napja volt. ő még pici ahhoz, h lekösse magát, szerintem ne vonj le ebből hosszútávú következtetéseket.
2009. márc. 25. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van! Kezdődik a hiszti. 4,5 hónapos. Én sajnos felveszem, mert olyan keservesen sir.. Mintha bántanánk és utána jön a mosoly. Újabban, ha a fenekem érinti a kanapét már kezdődik a sirás. Pedig egy angyal csaj. Lehet az időjárás is közrejátszik. Nálunk ma havazott, hétvégére pedig 20 fokot mondanak. Reménykedek!
2009. márc. 25. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Öt hós, egy hete kezdte:) kinombanvettem egy kengurut, mert szó szerint délután már pisilni sem hagy:):( korábban jobban eljátszott a játékaival, most semmi nem érdekli, valamikor már én sem nagyon:( jajjj!!!
2009. márc. 25. 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:
nalunk is ez volt. elotte szepen jatszogatott. volt hogy egy orat is siman el volt magaban. Mar orultem, h milyen jol neveltem:-) erre nesze...ugy tunik ez a 4-5 hos kor a fordulopont. bontakozik ki az akaratuk. Ugy latom senki sem hagyja sirni...felek, h hozzam no...foznom is kell,meg haztartas is van...sajnos segitsegem nincs, kulfoldon elek.
2009. márc. 25. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. tedd a hordozóba és vidd magaddal. akkor lát, tudtok dumálni... én így csináltam, amikor bolond volt:))
2009. márc. 25. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap háromnegyed órát porszivóztam meg pakoltam a kicsi kengurubébimmel, csak az tűnt fel, hogy abbamaradt a kalimpálás....hát elaludt a porszovó hangjára:$))) nem hagyom sirni, magamra kötöm mint az afrikaiak. Nincs szivem sirva otthagyni a szőnyegén, ő a főnök, ez van:)
2009. márc. 25. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom nektek Ranschburg Jenő: Szülők könyve c. könyvét. Szerintem szuper. Nálunk is hasonló a helyzet, és a könyvben egyértelműen ott a válasz. Az ennyi idős babát nem lehet elkényeztetni, felkapatni. Vegyük fel, ha úgy akarja. Lehet, hogy egy kicsit az ölünkben akar lenni és sírni. Ő még csak így tudja kifejezni magát.

Van olyan baba is, aki azért akar ölben lenni,mert úgy többet lát a világból. Nem akar lemaradni. Sok inger éri, okosabb lesz.

Ne aggódjatok, semmi nem tart örökké, vége lesz ennek az időszaknak is. Én is lemaradok a házi munkában, de nem érdekel, ez egy ilyen időszak. Kitartás!!

2009. márc. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!