Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit foglalkoztok 2 hónapos...

Mennyit foglalkoztok 2 hónapos babátokkal egy nap?

Figyelt kérdés

Ha hagyom néha magában nézelődni h nem szólok hozzá vagy ha hagyom sírni pár percig gond? Rossz gonosz dolog?

Ti mennyit mit foglalkoztok kb ennyi idős babátokkal?

Kösy

2009. márc. 25. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
amikor ébren volt, én fél éves koráig minden percet vele töltöttem, aztán ahogy elkzdett mocorogni, már elvolt pár percet magában. ha nem is vagy ott, az fontos, h beszélj hozzá
2009. márc. 25. 20:50
 2/7 A kérdező kommentje:

csak tudod egyedül vagyok és ovhatatlanul is vannak percek h egyből nem vagyok ott....

Valamint ha fenn van néha ugy elmélyül a játékai nézelődésében h volt mikor közben hozzászoltam akkor megriadt. Gondolom annyira koncentrált.

Ezért ha magában van és elmélyült akkor csak figyelem, nézem....várom az alkalmat h szoljak hozzá.

de néha ez 10perc is

2009. márc. 25. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

szia! nekem is most 2 hónapos, ha ébren van és hallom hogy magyaráz akkor odamegyek hozzá beszélgetni.Ha sírdogál egy ideje 1-2 perc, akkor odahajolok a kiságyhoz, vagy kiveszem és kedvesen beszélek hozzá attól megnyugszik.Fürdés és pelenkázás alatt is énekelek neki, akkor vigyorog nagyokat.

Ha azért nagyon keservesen sír, akkor biztos hogy fáj valamije, általában a hasuk akkor vedd ölbe nyugodtan, egyébként próbáld úgy szoktatni, hogy a kiságyban is megnyugodjon, ülj oda mellé,beszélj hozzá kedvesen de ne vedd ki.

jó babázást!

2009. márc. 25. 21:01
 4/7 A kérdező kommentje:

tisztában vagyok vele h mikor fáj valamije, meg ha pl uncsizik.

Csak arra lettem vna kíváncsi h rossz anya vagyok e ha néha hagyom magában hagy nézze a kis környezetét.

2009. márc. 25. 21:03
 5/7 A kérdező kommentje:
nálunk is vannak mesék énekek simi, dalolászás sőt még tánc is......
2009. márc. 25. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. ahogy leírtad, aszerint teljesen elég amennyit foglalkozol vele. valszín ő tök elvan egyedül is. az én fiam nem ilyen volt. szóval ne parázz, ha elnézelődik, akkor hagyhatod persze.
2009. márc. 25. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem a gyerekeket kell hagyni hogy egyedül is legyenek, természetesen nem mikor sír, hanem mikor jól elvan, egymaga felfedezi a környezetét, nem mindig az anyját kell látnia, más is van a világon. Neki tanulnia kell, sok sok mindent, érintést, látást, értelmeznie kell. Ha mindig vele vagyunk, akkor ránk figyel, a környezettel meg mi lesz? Nem kell magunkhoz láncolnunk, Ő egy külön egyénisségel rendelkező kis emberke, nekünk segíteni kell, hogy tanuljon, hogy találja meg az utat mindenhez.

4 gyerekes anyuka - a legkisebb 6 hónapos.

2009. márc. 25. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!