Mit szóltok a nike cipőhöz 1. cipőnek? Anyósom azt akar venni a fiamnak első lépés cipő gyanánt. én nem is láttam, a neten sem találok nike babacipőt. Nem is értem, h miért u. T bele mindenbe, de jól teszem ha nem engedem meg, h megvegye?
Figyelt kérdés
én elefantent néztem ki neki, abban sokkal jobban bízok. akkor legalább tudom, h mi lesz a manóm lábán. vagy rosszul gondolom?
köszi a válaszokat
2009. márc. 25. 19:49
11/14 anonim válasza:
Ha már pl kapaszkodva is lépeget kemény kérgű,bokafogó,harántemelős + csúszásgátlós zokni vagy liliputi jellegű,hogy a talpizmok edződjenek.Járáshoz nem jó az olyan,ami csak a bokát tartja,de a lábboltozatot nem.A liliputi olyan,mint 1 zokni.
12/14 A kérdező kommentje:
húúúha!
akkor én már teljesen nem értem.
a lakásban zokniban van, lépeget, feláll. azt olvastam, hogy ez így jó, minél többet legyen mezítláb.
amíg nem megy egyedül, addig liliputi szerű van rajta az utcán, hátha belecsúszunk a nagyiba...
ha meg menni fog már, akkor elefanten.
jó ez így? vagy egyáltalán nem??
2009. márc. 27. 18:26
13/14 anonim válasza:
Igen.Vagy zokni vagy ahhoz hasonló legyen rajta vagy pedig keménykérgű,harántemelős bokatartó.Az olyan cipő nem jó,ami pl magas szárú így leveszi a terhelést a bokáról,de nincs benne harántemelő és emiatt a talp boltozatát túlterheli.
14/14 A kérdező kommentje:
ok:))
nagyon köszönöm:))
2009. márc. 30. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!