Akinek a babája nappal csak a babakocsiban aludt, később vissza tudta szoktatni a kiságyra? Annyira szereti a ringatást, hogy nincs szívem az ágyába tenni, csak este.4hónapos
Babám 6 hónapos koráig aludt kizárólag babakocsiban.
Aztán ahol mi élünk, beköszöntött a hőség, reggel 8kor már 28 fok volt/van, napközben pedig gondolhatod.
Így a séták abba maradtak.
Én úgy csináltam, hogy magam mellé fektettem, sírt, hisztizett, én meg nyugtattam, aztán kb fél óra múlva csak elaludt, akkor bele tettem a kiságyába.
Ez ismétlődött kb. 4-5ször, ezt kemény kihúzni, de aztán 5 perc alatt elaludt a kiságyában magától, persze nekem addig a szobában kell lennem, aztán tudok csak lelépni.
Kitartás!
Az enyém szerencsére csak nappal aludt hordozóban,babakocsiban. Este pedig rajtam aludt el,majd a kiságyába át tudtam tenni- 4-6 hónapos koráig zakkant meg a gyerek,amikor 2 óra alvás után felébredt,és csak rajtam aludt vissza,de akkor már nem tudtam letenni. Próbálkoztam azzal,hogy mellénk teszem,de csak fél éves kora után nyugodott meg mellettünk-addig borzalmas éjszakáink voltak. Szombaton lesz 2 éves,és még mindig babakocsiban alszik nappal,de este már a saját ágyában :) igaz,minden este ott kell hogy legyek míg el nem alszik...
Üdv:2gyerkőcös
Én kezdettől fogva babakocsiban altattam a fiam nappal, jó nagyokat aludt a friss levegőn. Aztán gondoltam egyet(4-5 hónapos korában), nem raktam a kocsiban, így a nagyágyban aludt, volt, h a kiságyában, aztán eljutottunk oda, hogy nem érdekelte hol aludt, ha eljött az alvás idő. A babakocsiban alvást azért is imádtam, mert útnak eredtünk és élhettem a társasági életemet is, miközben a babámat is magam mellett tudhattam:) A mai napig elalszik amúgy bárhol, de azért a kedvence a kocsi maradt. Van olyan, ha utazunk apósomékhoz(tömegközlekedéssel 2,5-3 óra) simán végigalussza. Ismerek olyan babát is, akinek szigorúan a kiságyba van a napi alvás, így percre pontosan otthon kell vele lenni abban az időpontban. Én sosem voltam és szerintem nem is leszek ilyen szorosan napirend szerető anyuka, ezért sem szoktattam kimondottan vmihez. A napirendünkben is egyedül az ebéd és a förcsi a stabil.
Egy 14 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!