Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit kell napközben innia...

Mennyit kell napközben innia egy 4 hónapos tápszeres babának?

Figyelt kérdés
Most lett tápszeres és azt hallottam, így többet kell itatni, mintha anyatejet kapna. Eddig is kapott teát, de nem olyan sokat. Most viszont hajnali négykor felébred, tápszert nem kér, viszont bedönt egy cumisüvegnyi teát. Amúgy már fél hónapos kora óta átalussza az éjszakát, szeretném, ha ez így is maradna.
2008. febr. 24. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a gyerkőc 3 hónapos kora óta tápszeres volt.

Teát adtam neki mikor szopott akkor is kb 2 bögrével ami kb 4, 5 dl egy napra beosztva.De egyébként ne itasd,ha úgy látod nem szívesen issza viszont,ha imádja akkor add neki nyugodtan nem baj,ha sok folyadékot iszik.Már 4 éves a tündérkém és a sok folyadék miatt rengeteg betegséget sokkal könnyebben küzdött le,mint aprócska társai.Ha kihagy egy étkezést a tea miatt,akkor sincs gond,ja és a te picit ízesítve nekik maga a menyország.Nem vakon írom a gyerkőcöm orvosa ajánlotta és nálunk bevált:)

2008. febr. 24. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet pontosan megállapítani,mert egyik gyerek sokat iszik,a másik nem.Mindenesetre egy nap többször kínáld meg teával,ha szomjas akkor inni fog,ha nem akkor őgyse fogja elfogatni.
2008. febr. 29. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én lányom egy kortyot sem volt hajlandó inni. Tápszeres 3 hónapos kora óta. Most, hogy szilárd kaját kap iszik. Ha nem iszik tápszeres etetés mellett, ne aggódj nem lesz semmi baja. Hiszen mennyi folyadék van a tápszerben!!

Kínáld meg az innivalóval, de ha nem kéri ne erőltesd! Ha nem iszik nincs rá szüksége. Ha szilárd ételt eszik majd úgyis inni fog.

Ne aggódj!!

Üdv Erika

2008. márc. 2. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!