Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Juniusra varom az elso babanka...

Juniusra varom az elso babankat,kulfoldon elunk es nem lesz segitsegem mivel Anyukam nem fog tudni kijonni segiteni nekem. Anyukak tudnatok segiteni nekem?

Figyelt kérdés

Szoval egy-ket dologgal nem vagyok tisztaba.

Nyaron milyen ruhat kell adni ejszakara a babara,mivel celszeru betakarni?Mit kell a feje ala tenni?

Es mit celszeru napkozbe raadni,nyaron?

Koszi mindenkinek elore is.

2009. márc. 25. 17:14
 1/4 Nikcsi ***** válasza:
Melyik orszagban elsz? En angliaban, ha gondolod irj privit nyugodtan, szivesen segitek.
2009. márc. 25. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:

A feje ala nem kell parnat tenni!!! Siman fekszik a baba a kisagyban. Vegyel a matracra matrac vedot, ha esetleg kaki, pisi, vagy bofizik, ne azzon el a matrac.

Bodyt es rugdalozot, vagy olyan pizsamat ami rugdalozo kell raadni ejjelre. Nekunk volt halozsakunk, es igy abban tudott rugdalozni is, de volt neki baba takaroja is.

Nyaron menjel el a Hennes and Mauritz-ba, ott vannak edes baba ruhacskak, es a mereteben ugyis latod hogy miket lehet kapni. Egy reteggel kell vastagabban oltoztetni a babakat, mint magadat. Kissapkat mindig kell rajuk adni majd.

Hol laksz, Angliaban?

Amugy ha bemesz egy jo baba boltba, szerintem segitenek neked osszeallitani hogy mi kell a babanak.

2009. márc. 25. 17:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!Kanadaba elunk.
2009. márc. 25. 17:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Elso valaszolonak:Koszi a felajanlast,lehet h neha igenybe vennem az ajanlatodat,a 2 orszag kozott sok a hasonlosag.
2009. márc. 25. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!