Juniusra varom az elso babankat,kulfoldon elunk es nem lesz segitsegem mivel Anyukam nem fog tudni kijonni segiteni nekem. Anyukak tudnatok segiteni nekem?
Szoval egy-ket dologgal nem vagyok tisztaba.
Nyaron milyen ruhat kell adni ejszakara a babara,mivel celszeru betakarni?Mit kell a feje ala tenni?
Es mit celszeru napkozbe raadni,nyaron?
Koszi mindenkinek elore is.
A feje ala nem kell parnat tenni!!! Siman fekszik a baba a kisagyban. Vegyel a matracra matrac vedot, ha esetleg kaki, pisi, vagy bofizik, ne azzon el a matrac.
Bodyt es rugdalozot, vagy olyan pizsamat ami rugdalozo kell raadni ejjelre. Nekunk volt halozsakunk, es igy abban tudott rugdalozni is, de volt neki baba takaroja is.
Nyaron menjel el a Hennes and Mauritz-ba, ott vannak edes baba ruhacskak, es a mereteben ugyis latod hogy miket lehet kapni. Egy reteggel kell vastagabban oltoztetni a babakat, mint magadat. Kissapkat mindig kell rajuk adni majd.
Hol laksz, Angliaban?
Amugy ha bemesz egy jo baba boltba, szerintem segitenek neked osszeallitani hogy mi kell a babanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!