Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel kezeljem 8 hónapos...

Mivel kezeljem 8 hónapos babám felmaródott bőrét?

Figyelt kérdés
8 hónapos babámnak a cumitól és a nyáltól körben ki van pirosodva a szája körül, nagyon csúnya, próbáltam már többféle krémmel(sudocream, körömvirág balzsam, szájpenészre ecsetelő) de nem használnak, most ráadásul nagyon ki van száradva, és hámlik is neki! Segítsetek!
2009. márc. 25. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
labellot én már vékonyan meg probálnám v. írnék a weborvosnak
2009. márc. 25. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Én nem irogatnék, nem ide és nem a weborvosnak, hanem felhívnám a saját dokimat és tőle kérdeznék. Illetve ha nagyon csúnya, akkor kihívnám. Lehet valami bakteriális/gombás fertőzés is, azt nem biztos, hogy ecsetelővel kéne gyógyítani, lehet, hogy csak rontasz rajta.
2009. márc. 25. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Bepanthen! Pont erre jó, ui hámosít, mi is ezt használjuk és bejön. 1 éves kisfiú anyukája.
2009. márc. 25. 17:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Másodiknak!Miért gondolod, hogy nem nézettem meg az orvossal? Tegnap voltunk a dokinál, írt valami krémet, de csak rosszabb lett tőle! Azért "írogatok" hátha van valakinek valamilyen jó ötlete!
2009. márc. 25. 17:19
 5/8 A kérdező kommentje:
A többieknek! Köszi a tippeket!
2009. márc. 25. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg aloe verás géllel.
2009. márc. 25. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

Én is pont tegnap voltam dokinál ez ügyben :)

Nekem a Pimafucort krémet írta fel, este bekentem és reggelre már szebb is lett tőle. Nekünk is nagyon csúnya volt, csupa piros, olyan mintha meg lett volna égve. de ma már sokkal szebb.

2009. márc. 25. 18:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Nekünk nem ezt írta fel, de akkor holnap visszamegyünk és megkérem, hogy írja fel! Köszi!
2009. márc. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!