A hozzátáplálás megkezdése után mennyi idővel evett már napi kétszer szilárdat a babátok?
Kisfiam 7 hónapos, egy hónapja kezdtük a kóstolgatást. Nem tudom, hogy mikor adjak neki kétszer egy nap szilárd ételt?
Szeretném legalább egy éves koráig szoptatni és nem látom még át, hogy milyen tempóban kellene akkor haladni..
Én 6 hónaposan kezdtem, a lányom ütemében. 7 hónaposan még nem volt kiváltva a tízórai, de elkezdtem adni a zöldségeket is... 8 hónapos kortól kapott húst is a lányom. Az első étkezést kb. 8,5 hónapos korára váltottuk ki.
Majd újabb 1 hónap múlva a következőt és elkezdtem adni az uzsonnát.. 1 éves korára az uzsonna, ebéd és a tízórai lett kiváltva (úgy, ahogy). én nem siettettem, úgy gondoltam, a lányom tudja, mi jó neki, hozzá alkalmazkodtam... Látni fogod, hogy igényli a babád! ez nem verseny :)
5 hónaposan már 2 tápszeres kaját kiváltottunk és tudtuk tartani a 3,5-4 órás időt az evések között.
Mi 3,5 hósan kezdtük
Most 6 hós, csak reggelire kap tápit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!