Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Holnap megyünk szemet mosatni,...

Holnap megyünk szemet mosatni, mivel a 8 hós fiamnak elvan záródva a könnycsatornája. Mire számíthatok? Szörnyű látvány lesz? Fájni fog neki?

Figyelt kérdés
Be szeretnék menni, ezért megyünk maszekhoz, hogy beengedjenek. Azt mondják, hogy szörnyű látvány, ne menjek be. Mit tegyek? Egyedül nem szeretném hagyni a fiamat
2009. márc. 25. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
a barátnőm kisfiának is csináltak ilyet de nem engedték be, gyorsan készek voltak vele, mire hazaértek megnyugodott a baba.
2009. márc. 25. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Hát.. szerintem ez a dolog úgymond anyai szemnek nem való látvány, én nem bírnám nézni, ha a gyerekemmel csinálnák :S Kb. olyan, mint amikor a fülét szúrják fel a gyereknek :( Ha bírod az ilyesmit, menj be nyugodtan, én nem mennék.. Jobbulást a picinek!
2009. márc. 25. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
A kórházban sem tilthatják meg, hogy a gyerekeddel legyél egy műtétnél. Én is mindig ott voltam, pedig az enyémnek tán tízszer is átmosták (és engem sem akartak beengedni). Az biztos, hogy nem fog fájni neki, és az is biztos, hogy ordítani fog, mert lefogják. MINDENKÉPP MENJ BE ÉS BESZÉLJ HOZZÁ, HOGY TUDJA, HOGY OTT VAGY VELE!!! Ha nem bírod a látványát, hogy egy bazi hosszú tűvel piszkálják a kisfiad szemét, akkor ne nagyon nézz oda, nehogy azzal kelljen foglalkozni a dokinak, hogy Téged felmosson. Nem szép látvány, én a végén már végignéztem, de az is igaz, hogy én már pontosan tudtam, hogy mi után mi jön, milyen tűvel mit csinálnak és mikor jön a fecskendő. Szóval inkább ne nézd, de folyamatosan beszélj a babádhoz! Egyébként már rutinműtét, bár elég későn csinálják. Ne aggódj, a babádnak nem fog fájni, és biztos, hogy Te sokkal tovább fogsz rá emlékezni, mint ő. :)))
2009. márc. 25. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:
sztem is menj be, a fiadnak fontos hogy ott legyél mellette.
2009. márc. 25. 13:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Megtennéd, hogy a privátra megírod, hogy mi volt. Lehet, hogy nekünk is menni kell majd. Köszi és nagyon drukkolok!
2009. márc. 25. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is 3 szor átmosták, én nem maradtam bent, de ki is küldtek.

Sajnos én nem bírom és vagy bőgök vagy elájulok és ez a gyereket tuti nem nyugtatja meg. De ez nem fáj, csak azért sírnak mert lefogják őket.

Az én lányom pár hónapos volt csak.

Mára már a szurit bírom, meg sok minden mást is amin sajnos átestünk együtt, szóval ma már valószínű bent maradnék vele.

Szerencsére ő nem emlékszik arra már.

2009. márc. 25. 13:35
 7/8 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiamnak is többször kellett kimosni a könnycsatornáját amikor még kisebb volt mint a tiéd. Én mondjuk ott lehettem, fel se merült sem a doktornőben, sem bennem, hogy ne mennék be a gyerekemmel. Viszont nem néztem, mert az ilyen látványt én sem bírom. Annyi bizonyos, hogy csak látványnak kellemetlen, a babának ez nem fáj. Sajnos ez egy szükséges rossz! Elég hamar túlesik rajta és emlékezni se fog rá! Nem kell tőle félned! Nyugodj meg!
2009. márc. 25. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

2x mosták át a kisfiam szemét, első alkalommal 4 hónapos volt. Mi nem mentünk maszek orvoshoz, gyermekszemészhez mentünk egy pesti klinikára. Nagyon kedvesek voltak. Én nem mentem be, de a fiam hangja mindent elárult. Nem akartam tudni, hogy mit is csináltak vele. Az első alkalommal mondták, hogy ha a váladékozás nem múlik el, ismételni kell. Így került sor a 2. átmosásra is, akkor sem voltam hajlandó bemenni. Egyébként 1 percnél nm tart tovább, de utána a babát mindenképpen meg kell nyugtatni.

2009. márc. 25. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!