Holnap megyünk szemet mosatni, mivel a 8 hós fiamnak elvan záródva a könnycsatornája. Mire számíthatok? Szörnyű látvány lesz? Fájni fog neki?
Szia!
Nálunk is 3 szor átmosták, én nem maradtam bent, de ki is küldtek.
Sajnos én nem bírom és vagy bőgök vagy elájulok és ez a gyereket tuti nem nyugtatja meg. De ez nem fáj, csak azért sírnak mert lefogják őket.
Az én lányom pár hónapos volt csak.
Mára már a szurit bírom, meg sok minden mást is amin sajnos átestünk együtt, szóval ma már valószínű bent maradnék vele.
Szerencsére ő nem emlékszik arra már.
Szia!
2x mosták át a kisfiam szemét, első alkalommal 4 hónapos volt. Mi nem mentünk maszek orvoshoz, gyermekszemészhez mentünk egy pesti klinikára. Nagyon kedvesek voltak. Én nem mentem be, de a fiam hangja mindent elárult. Nem akartam tudni, hogy mit is csináltak vele. Az első alkalommal mondták, hogy ha a váladékozás nem múlik el, ismételni kell. Így került sor a 2. átmosásra is, akkor sem voltam hajlandó bemenni. Egyébként 1 percnél nm tart tovább, de utána a babát mindenképpen meg kell nyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!