Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 és fél hós baba mennyire...

8 és fél hós baba mennyire ehet darabosat? Kell még turmixolni vagy elég ha összetöröm?

Figyelt kérdés

Bocsi, hogy íly ostoba vagyok, de gondolom egy idő után meg kell szoknia, hogy vannak darabosabb ételek is. Foga még csak 3 van, tehát rágni nem tud.

Szóval meddig kell turmixolni?

2009. márc. 25. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Ameddig látod,hogy igényli.Lányomnak 8 hós, van amit csak áttörök,de persze jobban ízlik neki pépesen,mert azzal nem kell bajlódnia,viszont szoktatni akarom.Szép lassan Te is rászoktathatod,hogy később könnyebb legyen.
2009. márc. 25. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktattam, hozzá, hogy egy kiskanálban először mindíg csak egy darabka volt, mit persze szét tudott majszolni az ínyével is. Szép lassan hozzá szokott és már egész ügyesen rág, pedig még csak 4 foga van. Szerintem nyugodtan elkezdheted, én 8 hónaposan kezdtem.
2009. márc. 25. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!