Honnan tudom, hogy a hasa fáj? 2 hetes baba anyukája
Szia! Van rendesen tejed? Ha tudod, mérd meg mennyit eszik egy kajálásnál. Lehet nincs elég tej a melledben, s azt gyorsan kiszívja, majd sír hogy kevés, s azért eszik másfél két óra múlva ,mert addigra megint termelődik annyi, hogy van benne, s tud enni. Valamint az első része a tejnek könnyen jön, a hátsó tejet már erősebben kell szívnia, s lehet ahhoz még lusta, s nem jön neki olyan könnyen, azért is csinálja azt.Nálunk így volt, s rájöttem, hogy eszik az egyikből, s mikor már elkezd sírni, nyüglődni, rángatja a cickómat, akkor átteszem másik mellre, s abból eszik tovább szépen, s jól is lakik, a kettőből eszik meg 60-80 grammot.
Próbáld meg hogy eszik az egyik melledből, s ha elkezdi a sírást, tedd át a másik mellre, s ha abból eszik szépen tovább akkor ok, ha nem akkor tényleg a hasa fáj, arra meg jó az infakol, én már 1 hetes kora óta adom minden kajálásnál, s nálunk bevált, azóta nincs a láb húzogatás, sírás, görcsölés, fel fel nyögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!