"Penny-s" ásványvízet ihatja 15 hónaposom rendszeresen?
Hát nálunk tegnap olyan víz jött a csapon, hogy még a kezemet sem mertem volna benne megmosni... szóval ennyit a csapvízről...
A kérdezőnek: hasonlítsd össze az ásványi anyag tartalmát egy olyan ásványvízzel, amit ajánlanak babáknak is pl. Szentkirályi, szerintem sok különbség nem lesz...:)
A "rendszeresen" szóval van a probléma. Félre értés ne essék nem vagyok a megrögzött egészségesség nagykövete, amit hallok összevetem a logikámmal és az alapján döntök így vagy úgy.
Szóval tőlünk okosabbak azon a véleményen vannak, hogy nem egészséges, ha rendszeresen egyfajta ásványvizet iszunk. Az összetételük alapján, egy egy ásványi anyag szintje ezáltal megugrik a szervezetünkben még egy másik lecsökken. Ezért jó azokat is váltogatni.
én a csapvízre szavazok, szerintem ezek a 50-60 fointért kapható "ásványvizek2 sem mások
40 éve csapvizet iszom, Bp-en
Köszönöm szépen!
A Jana vízből van sima Jana és Jana Baby is! Akkor a 15 hósnak a simát is adhatnám már ugye? Csapvízet is adtam már, de még túlnyomórészt forralva lehűtve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!