Milyen egy csecsemőnek a széklete ha hasmenése van? Tudom hogy higabb stb. , de van e olyan tényleges ismertető jele?
Figyelt kérdés
2 napja azt vettem észre hogy 10 hetes kislányom kb napi 2-3* a pelusa tele van kasival, de annyira hogy a pelusból kijön és a ruhácskája is kakis lett. Ma meg elöször fordult elő hogy hányt. Nagyon félek hogy beteg, első baba és nem igazán tudom mit csináljak most. Se a dokit se a védőnőt nem tudom elérni. Csak anyatejes2009. márc. 25. 11:59
1/6 anonim válasza:
Sárgás,habos. esetleg (ne adj isten!)zöldes :SS
2/6 anonim válasza:
Színe, szaga is más talán.
A hányás tényleg jelezhet valamit.
Hívogasd az orvost, mérd meg a lázát is
3/6 A kérdező kommentje:
baj ha zöldes? Mert olyan is volt, pont ma 2 pelusban volt zöld kaka, de olyan igazán zöld......
2009. márc. 25. 12:06
4/6 anonim válasza:
(A zöld nem minden esetben jelent rosszat, lányomnak is néha az, és mondta a védőnő, nem baj, ha más tünete nincs azonkívül!)
Minden jót!
5/6 anonim válasza:
és még a spenóttól is lehet zöldes; vagy ,ha meg van fázva, de akkor nyálkás is a kakija
6/6 anonim válasza:
"A csak anyatejes babák naponta akár 6-7 alkalommal is kakilnak, de normális a heti 1 széklet is. a széklet színe általában sárga (vagy néha zöldes), az állaga krémszerű. Hasmenés esetén nemcsak gyakoribb lesz a megszokottnál a székelés, hanem a szaga is megváltozik (gyakran bűzös) és az állaga is más lesz (folyósabb, gyakran vizes)." Ha hányt is a babád, akkor hívd fel az orvost és mérd meg előtte a baba lázát is, valószínűleg rá fog kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!