10 hosanmit kéne tudnia lányomnak? Beszrlnie mitkéne?
Figyelt kérdés
mivel lehet öt fejleszteni?2011. jún. 24. 13:47
1/4 anonim válasza:
10 hónaposnak nem kell beszélnie, majd 2 évesen ráér.
ülni, állni, mászni.
fejleszteni azzal tudod ha hagyod sokat mozogni, és játszol vele
2/4 anonim válasza:
az enyém 10 hónaposan annyit beszélt hogy vau, meg baba . és slussz.
sokat játszottam vele, mondókáztam, beszéltem hozzá, mentünk sétálni, mutogattam neki dolgokat, mondjuk ő egy nagyon kíváncsi, eleven gyerek a kezdetetktől fogva. képeskönyveket nézegettünk, sokat mókáztunk, nevettünk. építőkockát ekkor kapott, és 11 hósan már rakta egymásra a kockákat. kicsi dolgokat imádott pakolászni, már nem nagyon vett semmita szájába. pl. csipeszeket dobozba, ilyesmit.
4/4 anonim válasza:
Az előző is én voltam, csak véletlenül elküldtem. Tehát amikor 10 hós volt a kislányom, ült, állt, kapaszkodva lépegetett, mászott. Beszélni értelmes dolgokat nem mondott, csak hogy mamam. Most lassan egy éves, most sem mond még semmi értelmeset. Sokat énekelek Neki, mostanába kezdte el csak érdekelni ha mutatom a könyvbe az állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!