1 éves kislánynak tényleg kicsi súlynak számít a 7,5kg?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 11:09
11/13 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom 1 évesen 8030 gr volt, és 3150 el született.
Én is aggódtam(ok) ez miatt, de ő is ilyen és én sem vagyok egy díjbirkózó. (47 kg).
Szerintem ez van.
12/13 anonim válasza:
A lényeg nem fejlődik egyik baba sem egyformán és nem érdemes hasonlítgatni.Ha sz orvos és a védőnő nem gondolja hogy baj lehet akkor nyugodj meg.Az Én kisfiam most 5 hónapos 3010g született és most 8500g.Hozzá képest kicsi.De attól még nem biztos hogy bármi baja lenne.
13/13 anonim válasza:
Az enyém is akkora lesz, most kilenc hós és már három hónapja 7 kilós. eszik rendesen, szopizik, de sokat mozog. Ha jó kedélyű, ne búsulj. Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy nincs gond. 29OO-zal született, öt hósan hat kilós volt, azóta alig nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!