Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babám délelőtt...

4 hónapos babám délelőtt 1-szer vagy 2-szer alszik 20 percet hosszú nyűglődés után. Hogyan szoktathatnám egy hosszabb alváshoz. A Suttogóban leírt felvesz-letesz módszer bevált valakinél?

Figyelt kérdés
Tegnap kipróbáltam, de a fiam úgy bepörgött, hogy szinte magán kívül volt, alig tudtam megvígasztalni. Ilyen ordítást én még nem láttam tőle. Ebéd után sétálni megyünk, ilyenkor alszik vagy 1,5 órát a babakocsiban. Fürdés előtt szintén alszik egy 20-40 percet. Egy ekkora babának nem kellene délelőtt többet aludni? Más babája is ilyen keveset alszik napközben? Az éjszakai alvásunk szerintem nem rossz 8-tól reggel 6-ig.
2009. márc. 25. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! az en fiam se egy hetalvo nappal. Delelott alszik fel orat, delutan 2*fel orat. Az ejszaka nalunk eleg jo este 7-tol reggel 7-ig. Fiamnak is tobbet kellene aludni, mert eleg nyugos. O is 4 honapos.
2009. márc. 25. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Öt hós a babám, de egy hónapja már igy alszik: este 8-9 től reggel7- ig, majd 9 körül egy félórát, déltől egy másfelet a babakocsiban, 4-5 körül megint fél órát és ennyi. Szerintem a te bébid is élénk, figyelmes, nincs idejük aludni:) meg szükségük sincs hisz éjjel tökéletesen lszanak szerencsére:) szerintem ne eröltetsd délelőtt a kétszeri alvást, tedd le egyszer, közöld meg az időt, igy nem fog sirni talán:)
2009. márc. 25. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
én nem felveszem hanem csak bemegyek hozzá nyugtatni de ki is jövök és ujbbol be .igen tudnak sírni de nekem le is nyugszik szinte hirtelen nagy csend be szaladok és már "komás" gögicsél pár pillanat szundi. Most is igy volt hogy a nagy játék után sírt a kiságyban de magátol le is csendesült és alszik is a drága .Lehet sírni pár percig élettani de meg kell az alvást is tanitani vagy dajkálod 3 évesen is .Volt részem benne a kereszgyerek ugy volt kényeztettve de én megfogadtam a kÖnyv tanácsait és íme bevált a második babámnál is!!!
2009. márc. 25. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Sehogy sajnos. Magától fog beállni-legalábbis nálunk íggy volt.

Soha nem aludt fél óránál többet. Most 6 hónapos, és van, hogy 2 órát alszik délelőtt. Teljesen magától alakult ki így.

Ja és nem a kiságyában, ott csak éjszaka van. Ez így alakult ki.

2009. márc. 25. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!