Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért izzad a 7hónapos fiam...

Miért izzad a 7hónapos fiam állandóan?

Figyelt kérdés
mindig tiszta víz a háta,meg a kis haja is.
2011. jún. 24. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert melege van. Az én lányom is izzad folyamatosan. Nekik még alakulóban van a hőháztartásuk, másként érzik a meleget és a hideget. Lányomnak még a talpa is nyirkos sokszor.
2011. jún. 24. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Az enyém is nagyon izzadós volt, pasik...:)

Én arra figyeltem hogy soha ne legyen több ruha rajta mint rajtam, ha vizes a háta akkor kevesebb tuha kell. Így nyáron ált egy db pelusban volt-van, max egy ujjatlan atlétával.

Alvás max egy rövid és egy hosszú ujjúban most, 24 fokban, takaró nem kell. Még melegebb időben egy bodyban alszik.

Ment a ventilátor is, persze forgó módban, ha igazi meleg volt, semmi baja nem lett tőle.

2011. jún. 24. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 7 hónapos kisfiam is folyamatosan izzad. Neki mindig a kis tarkója vizes a hajánál.:(

Igyekszem minél kevesebb ruhát adni rá.

Egy ujjatlan body és kész.

2011. jún. 24. 08:52
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,megnyugodtam egy kicsit,azt hittem valami gyengeség áll a háttérben.én is egy body-t adok rá,de egész éjszaka tiszta víz szegénykémnek a háta.
2011. jún. 24. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!