1 honapos babatok tapszerbol mennyit eszik meg es hany orankent?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 07:02
1/11 anonim válasza:
60 ml 3 óránként.Attól is függ, hogy csak tápszeres a baba, vagy van némi kis anyatej is.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen az en babam csak tapszert,es hat eleg sokat...130ml 2es fel 3orankent...de ejjel tovabb kibirja.Nem sok egy kicsit?
2011. jún. 26. 00:49
4/11 anonim válasza:
Az enyém kb 400-450 ml-t eszik összesen naponta.
Egyelőre még vegyesen anyatejet és tápszert. Éjjel alig kel fel, csak hajnali 4 körül egyszer. Szokott is rossz érzésem lenni, hogy nem keltem fel enni.
A tiédről úgy gondolom, ha ennyit szeret enni, és nem fáj a hasa tőle, és tényleg van ennyi szünet két evés között, akkor baj nem lehet, neki úgy jó.
Szerintem meg az enyém eszik keveset.. :-)
5/11 anonim válasza:
Az enyém 1 hónaposan 60-90ml-t evett 3 óránként.
6/11 nittababy válasza:
az enyém 1 hónaposan 70-80ml evett két és fél óránként amit te adsz neki az sok az enyém most 4 hónapos lesz 6-án és 125 ml eszik
7/11 nittababy válasza:
ja utolsó vagyok elfelejtetem hogy kibírta mindig az esti evéssel reggelig soha nem kelt fel éjjel nem kell ahoz sokat adni enni neki hogy kibírja reggelig ha akar úgyis felkell
8/11 anonim válasza:
az en fiam 5 hetes, 140-160 g kozott eszik, ebbol alt. 50-100 anyatej van attol fugg mennyit tudok kiszedni a cicibol.
9/11 anonim válasza:
kb 3-4 óránként és nem sok, a gyerek annyit eszik amennyit úgy érez h elég neki
10/11 anonim válasza:
az én babám 8hetes és 3óránként eszik 130ml-t és csak tápszeres.kevesebbet nem eszik soha de többet se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!