Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert jon vissza mindig a koszmo?

Miert jon vissza mindig a koszmo?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 es fel honapos, mar 3x volt koszmos a fejecskeje, most megint az. A Babe koszmo elleni sampont hasznaljuk, el is mulik szepen, aztan par het mulva megint olyan, pedig nem hagyjuk abba ennek a samponnak a hasznalatat, mert ra van irva, hogy megelozeskeppen is hasznalhato. Egyebkent a feje tetejen nagyon nagy, suru haja van, a koszmo is csak ott van. lehet, hogy le kene vagni egy kicsit?
2009. márc. 25. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
dörzsöld meg a törülközövel minden fürdetésnél hogy ne rakodjon le és kefécskét is töbször használd volt hogy én is észre vettem a babán és a pici kis kébzödést rögtön letörölgettem dörzsöltem a saliciles alkohollal mert az volt itthon , figyeld neki naponta és már a kicsit dörzsöld le hogy ne rakodjon le ujbol ezt folyamatosam kell kezelni nem elég csak mosogatni samponnal mert makacs ilyet termel a fejbörük
2009. márc. 25. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ne vágjátok le a haját,próbáljátok meg baba olajjal bekenni a fejét és ha fel lazúlt a koszmó akkor legalább 3.szor átmosni samponnal.Nekunk be vált a dolog.
2009. márc. 25. 09:49
 3/7 A kérdező kommentje:

koszonom, megprobalom ledorzsizni neki!

szep napot!:)

2009. márc. 25. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:
még azt is üzenem hogy én ugy láttam meg a pici foltokat hogy besütött a nap a szobába és az erös fénynél tökéletesen láttam (rásütött a fejbörére a napocska)így minden kis foltott föl tudtam dörzsölgetni utána este jó sok fürdetövel ujbol meg dörzsöltem áztattam de a doki v. a védönö is jó tanácsokat tud tapasztalatbol adni hogy meg tudj birkozni a koszmoval . Évekig termelödik egy-két gyerköcnél
2009. márc. 25. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
igen olajozás is jó salynos ezzel így kell killodni
2009. márc. 25. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
egyébként csak a fejtetön termelödik én fodrász vagyok és sokan nem nagyon birkoznak meg a koszmoval vagy néha szedik le és még ovodásoknak is van ,volt hogy olyan sok volt a hajas fejbörén a nagygyereknek el volt hanyagolva hogy már ott nem is nölt haja késöbb.De ha te figyeled és rendszeresen le ápolod mit írták nem fog ilyen gondod lenni. Lehet hogy csunya hasonlat de olyan mint a penész a falon ha letörlik már picifoltnál a penészt akkor nem terjed .
2009. márc. 25. 10:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is mindig koszmosodot a kisfiam fejbőre, olajoztam és babe samponnal mostam de nem igazából tudtam kikezelni. Levágtam neki a haját és most semmi próblémánk. Rendesen tudom hetente 1x olajozni és 2x mosni.

Ha gondolod én szerintem vágd le neki, sokkal könnyebb kezelni.

Üdv

6 hós picur anyukája

2009. márc. 25. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!