Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leírnátok nekem hogy hányszor,...

Leírnátok nekem hogy hányszor, mennyit és mit eszik 7.5 hós babátok?

Figyelt kérdés
Elsősorban anyatejes babákra gondolok.
2009. márc. 25. 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Reggel 7-kor kell akkor eszik 160 ml tejcsit, 9-kor 200 ml és be is alszik evés közben. Délben főzelék. 14.30 körül 150 ml tejcsi és megint bealszik evés közben. 18.30 olyan 150-180 ml és este 20.30 körül alvás előtt 220 ml, de tegnap mondjuk 260-at evett. Most nagyon jól eszik. De még csak délben hajlandó mást enni, mint tejcsi. Délután hiába kínálom gyümivel, vagy akármivel 1-2 kanál és nem kell neki több. Pedig már délután is ki akarnák válltani egy tejcsit, de így nem fogom tudni még. Valamely nap mondjuk csináltam neki kukoricakását, vízben főztem és tejcsit adtam hozzá, azt mondjuk megette sokat is. 7.800 g és 69 cm és 7 és fél hós.
2009. márc. 25. 09:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,én igazából anyatejes babákra gondoltam,hányszor szopi és hányszor más,mert mióta hozzátáplálom nappal nem nagyon akar szopni.
2009. márc. 25. 09:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Reggel 5-6 között szopik, közben - ha szerencsém van - visszaalszik egy órát. Utána 9 körül következő evés, ezt az ebéd követi 12-13 óra között. Én még nem váltottam ki az ebédet, tehát először szoptatom, utána jön a gyümölcs vagy főzelék - egy üveges bébikaja felét eszi meg. Aztán 16-17 óra között szoptatom, az esti fürdés után 20-21 óra között vacsorázik. Éjjel 2-3 óránként ébred, jön a foga, ilyenkor is mindig mellre teszem, egy-két perc múlva visszaalszik. És reggel 6-kor kezdődik elölről...:)
2009. márc. 25. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok! Azért válaszoltam, mert anyatejes a babám, mikor a tejcsit írom az alatt anyatejcsit értek. Csak nekem nem szopik, mert nincs mit bekapnia sajna, a bimbóvédő meg nem jött be, így cümisüvegből kapja. De nekem nem eszik kevesebb anyatejet mert elkezdtük a hozzátáplálást.
2009. márc. 26. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Már megint az első vagyok! Hagy kérdezzem már meg mit nem értettél a tejcsi szón? Mit gondoltál mit eszik egy 7,5 hós baba?

Ezt most nem rosszindulatből kérdezem, csak nem értem a válaszomra a kommentedet. Azért írtam mert anyatejes babára voltál kíváncsi. És az enyém az.

2009. márc. 26. 09:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocs hogy ilyen későn válaszolok,elnézést kérek,félreértettem a válaszod,csak azért volt furcsa mert írtad a mennyiségeket,ezért gondoltam hogy tejport kap a babád,mégegyszer elnézést.
2009. márc. 26. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!