Miket tud egy 14 hónapos kislány? Miket lehet már neki tanítani? Miket lehet vele játszani?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 08:57
1/3 anonim válasza:
Szia!Mi imádtunk játék telefonon hallózni,apát hívtuk fel,vagy a tesót!Kockákat rakosgatni is szeretett,táncoltunk,az óra ketyegését hallgattuk s közben ütemesen mondtam:Jár az óra mutatója,tik-tak,tik-tak.gyakoroltuk a testrészeket,utánoztuk egymást!
2/3 A kérdező kommentje:
Aranyos :)))). Köszönöm.
2009. márc. 25. 11:10
3/3 anonim válasza:
szia
az én fiam 15 hónapos.sztem rengeteg dolgot megjegyeznek-és megértenek már.tanitani nem kell-de beszélj hozzá sokat,mutogass neki mindent.a kipakolás után nálunk már a bepakolás is jól megy.mire gondoltál? tapsi-tapsi,pá-pá..ilyesmire?én rengeteget énekelek neki-és viszem közösségbe-igy pl a társas viselkedést is megtanulja-odaadja-megmutatja a játékait,idehozza,amit kérek.játszani is sok mindent lehet.a kocka nálunk is sláger-kisebb-nagyobb,egymásra.most már a homokozás,kavics rakosgatás is... de nem kell drága játékokat megvenni.egy kis krémes dobozba is órákig tud rakosgatni.sztem azt kell neki megtanitani,hogyan tudja magát elfoglalni,ha nem ülsz oda mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!