Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mibe öltöztessem nyáron a...

Mibe öltöztessem nyáron a babámat?

Figyelt kérdés

Novemberben született a kisfiam, és bvásároltam neki 74es nyári rucikat. Igzaából azt nem tudom, hogy nyáron is kell alulra adni rá rövidujjú bodyt? Pl anpozó alá, esetleg ha rövidnaci3poló kombináció alá?

Segítsetek, ti hogyan szoktátok öltöztetni a babáitokat!

Köszönöm!

2009. márc. 25. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én rövid újjú badyt+ rövidnacit használtam tavaly. Az idei nyáron már 1 éves elmúlik, de szerintem ha kapok rá való badyt akkor ugyanúgy öltöztetem mint az előző nyáron.

2009. márc. 25. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Én javaslom a a badyt mindenképpen, mert az védi a pocakot és a hátát is. Viszont a napozó alá semmi sem kell. Az én lányom szinte egész nyáron napozóban volt, sokkal édesebb, mint egy egyszerű bady, és kényelmes is neki. Nyáron borzasztó melegek voltak, olyankor elég egy trikó is. Esetleg vehetsz neki rövid kertészgatyót is, az is csinos és jó lesz tavasszal is, ősszel is már harisnyával. Nyáron meg badyval. Ha hideg volt a lábikája bent, akkor kapott egy zoknit. :)

Ne öltöztesd túl, én mindig úgy öltöztetem, ahogy magamat, ő januári baba.

2009. márc. 25. 09:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én sem szeretném túlöltöztetni, csak attól félek, ha csak ravidnaci poló van rajta, nehogy fázzon a dereka. mert igazából vettem vagy 15 polót, mert annyira tetszettek, de csak utána gondolkodtam, hogy lehet hogy több napozót kellett volna venni helyette.
2009. márc. 25. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem áprilisba született a kisfiam mikor azok a nagy melegek voltak én csak egy napozót adtam rá body nélkül,vagy csak egy bodyt.
2009. márc. 25. 09:13
 5/6 anonim ***** válasza:
a pólókat el tudod használni ősszel, vagy nyári estéken, hosszúujjú body fölé. nyárra tényleg kis napozó, v rövid body. max. zokni, ha hideg lenne a lába. bár ő nyárra már nagyfiú lesz, rövidnaci is mehet hozzá:))
2009. márc. 25. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem szinte egész nyáron egy szál rövidujjú bodyban volt a kisfiam. Akkor volt 3-4 hónapos. Olyan dög meleg volt, hogy este 9-kor vittük mindig sétáltatni és a babakocsiban még olyankor is csak egy bodyban volt. Ha hűvösebb volt, akkor adtam rá csak hosszú ujjú vagy lábat is takaró ruhadarabokat. Úgyhogy idén nyárra is így készülök. Igaz már 15-16 hónapos lesz, de csupa rövidujjú/ujjatlan body + rövidgatya kombináció lesz. A pólók nálunk nem váltak annyira be, mert nem fogják a pelust, és egy örökmozgónál ez nem túl előnyös :-).
2009. márc. 25. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!