Erre leginkább egy szakember tudna érdemben válaszolni neked, szerintem legalábbis.
Biztosan tudnak majd nektek javasolni korai-fejlesztő tornát/foglalkozásokat.
Sajnálom ami veletek történt, és kitartást kívánok a továbbiakhoz.
2009. márc. 25. 09:03
2/9 anonim válasza:
Azt mondják,50% a korababák esélye,hogy ne maradjon semmi vissza.De ezt csakis az orvosok tudják megmondani,mi lesz.
Időközben tudtál meg valamit?
2009. máj. 24. 17:51
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából még mindig nincs semmi biztos, hogy mi marad vissza. Mindenesetre nagyon biztatóak a jelek. A gyerekorvosa pl. azt mondta, hogy nem is venné észre, hogy agyvérzéses volt, ha nem mondjuk neki. Mindene működik, de majd most megyünk egy teljes átvizsgálásra a gyerekkel, ahol szakemberek nézik át a babucit tetőtől talpig.
2009. máj. 31. 15:50
4/9 anonim válasza:
Én vagyok a második válaszoló. Nagyon örülök,ezek bíztató jelek.Az én lányomnak egy kettes és egy hármas volt,egyelőre nekünk is minden rendben :)
2009. jún. 1. 08:08
5/9 anonim válasza:
Szió, mi lett veletek? Remélem nincs semmi gond.
2010. ápr. 7. 11:02
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdésre a válaszom: VAN ISTEN!!!!!!! Már 1 éves a manó, és annyi maradt vissza, hogy sutább a bal keze!!! Minden más rendben, tökéletes a fejlődése. Élénk, vidám, érdeklődő, okos pici gyerek lett belőle. Neurológushoz már nem is járunk vele. A Dévény tornát még kapja, de már az is ritkulni fog, ugyanis elindult a törpike!!!!
2010. jún. 26. 15:38
7/9 Aminahercegnő válasza:
Szia, hogy van a manó? Írjatok erősítsetek Minket, Mi most éljük meg ezeket a borzalmakat...
2011. ápr. 7. 17:28
8/9 A kérdező kommentje:
Szia! Hű jó régen jártam erre. Kedves utolsó, soha ne add fel!!!! A kisfiam már idén kezdi az ovit. Szellemileg teljesen rendben van, nagyon okos kisfiú lett. Szépen elindult a beszéd is nála (talán jobban is mint kellene :-))) A bal keze sutácska, de motorozik , rollerezik 2 kézzel!
2012. jan. 29. 09:23
9/9 anonim válasza:
Most találtam rá a kérdésre. A barátnőm kisfia is 4-es agyvérzésen esett át egyik oldalon, a másikon meg 3-ason. Sok minden más probléma is van vele. Azt mondták valószínű, hogy túl sem éli. Most keresek olyan pozitív történeteket, amik előrébb viheti őket, kapaszkodókat... Megkérdezhetem, hogy hányadik hétre született a fiad?
Szívből örülök, hogy vannak gyerekek, akik ennyire erősek, mint a fiad! Nagyon jó egészséget kívánok neki a továbbiakban is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!