Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a vélemény a jhonson's...

Mi a vélemény a jhonson's termékekről?

Figyelt kérdés
lehet használni egy 7 hetes picibabán? volt már valakinek iritácio..a termékel kapcsolatba.
2009. márc. 24. 22:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem volt, de a babamasszázs tanfolyamon azt mondta a védőnő, hogy ne használjunk Johnson's babaolajat, mert az irritációt okozhat. Egyből több anyuka is helyeselt, hogy ők úgy jártak.
2009. márc. 24. 22:31
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Szió!

Lehet, hogy nem attól jött ki, de miután abbahagytuk a gyógyszertári fürdet használatát, Johnson's-ra álltunk át. Pár hét után már nagyon száraz volt a kislányom bőre, és nem sokkal utána atópiás dermatitise lett. Lehet, hogy nincs konkrét kapcsolat, de mai eszemmel másként csinálnám.

Mellesleg azt olvastam, hogy a babaápolási termékek közül a legallergizálóbb.

2009. márc. 24. 22:34
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Igen, igen, detto.Áttértünk a fürdőkenőcsről és azóta, 1 éve ultraszáraz a gyerek bőre és kezd ekcémássá válni. A bőrgyógyász nem tudta megmondani miért, de érdeked h pont akkor kezdődött mikor Johnsont használtunk.
2009. márc. 24. 22:40
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Mi a fürdető kenöcsöt használtuk 8 hós koráig és nekem azt mondta a dr.nőm ha válltani akarok bármi mást, Gabi vagy babe termék de semmi szín alatt ne johnsons mert a legjobban allergizáló szerek egyike.

mi a Gabit használjuk és nagyon jó.

üdv.10 hós baba anyukája

2009. márc. 24. 22:46
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Én az első perctől kezdve Johnson's termékeket használok. Én semmilyen ilyen tünetet nem tapasztaltam a kisfiamnál. a kórházban is azzal fürdették. Nálunk nagyon jól bevált, egyáltalán nem száraz a bőre, nem lett semmilyen bajunk.

Egy 8 és fél hónapos manó anyukája.

(ezek után le lehet pontozni, mert az én véleményem más, mint a nagy átlag..)

2009. márc. 24. 23:05
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Az én lányomnak sincs semmi baja. Születésétől használjuk a sárga kupakos fürdetőt (top-to-toe wash), mert ezt használták a kórházban is, és imádom az illatát, a kiszerelését, az állagát. Csak Johnson-os popsitörlőt használunk (extra protection), mert kipróbáltam többfélét is (Neogranormon, Babydream, Sevena, Cien, Pampers, Tesco,...), és ennek van a legjobb illata, kellően nedves, és ami a legfontosabb: EGYENKÉNT jön ki a dobozból. Használtuk a popsikrémet is, amivel semmi bajom nem volt (a Gabié nem tetszett), csak kaptunk Sudocrem-et, és még van belőle. A gyerek bőrének semmi baja.

(& most engem is lepontoznak azok, akik nem használnak Johnsont. :D )

2009. márc. 24. 23:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
én nem próbáltam. néhányat megvettem szülés előtt, aztán a védőnő az első látogatáskor mondta, hogy mivel szőke, fehér bőrű, valószínűleg nagyon érzékeny lesz mindenre. a johnson's termékek száríthatják a bőrt, ezért én nem használtam egyáltalán.
2009. márc. 24. 23:36
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
CSak csatlakozni zudok az elöttem írokhoz!!Rettenetesen bőr irritáló és nagyon szárította a börét a 1éves kisfiamnak!Most ott tartunk hogy ekcémás a popsija,börgyógyászhoz járunk és csak szigorú ekcémás krémeket és fürdetöt használunk!Voltam olyan bolond hogy 11 hónapig használtunk gyógyszertári krémet és fürdetöt és áttértem a Jhonsons's fürdetöre!!Iszonyatosan bánom és hülyén érzem magam!!!Kukába vele!!Nekem ez a véleményem!!!NE HASZNÁLD SEMMI SZÍN ALATT SEM!
2009. márc. 24. 23:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én használtam kislányom 3 hónapos korától.Semmi baja nem volt a bőrének tőle,de semmi mástra sem érzékeny.Mivel én is rosszakat hallottam a Johnsons-ról,ezért egy ideje Gabit használok,szerintem az jobb.A vízbe teszek pár csppet és olyan lágy lesz tőle a víz és az illata is jó.
2009. márc. 25. 09:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 11 hónapos a kisfiam, a kezdetektől azt használjuk, és semmi gond nem volt vele.

2009. márc. 25. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!