Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány fok van nálatok a lakásba...

Hány fok van nálatok a lakásban? Miben altatjátok babátokat?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy hosszú ujjúban, pizsamában, hálózsákban alszik e a baba éjszaka. Adtok rá zoknit?

Írjátok már le azt is hogy mennyi idős.

Köszönöm szépen a válaszotokat!

2009. márc. 24. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk általában 23 fok van. Este egy rövid ujjú bodyban, egy hálóruciban és zokniban alszunk. 7 hetesek vagyunk
2009. márc. 24. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk 20-21 fok van, hajnalban 19 korul. Vagy rovid ujju bodyban, rugdalozoban alszik egy pleddel letakarva, vagy hosszu ujju body es egy vastag halozsak. Ekkor pledet csak hajnalban rakok ra.

Zoknit meg sohasem adtam ra, mondjuk az en fiam nem toleralja a meleget, a furdest is 36 fokos vizben elvezi, melegebben sir. 4 honapos.

2009. márc. 24. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos. Éjjel 20 fok körül van a szobájában és egy ujjatlan badiban és kezes-lábas pizsiben alszik, de akárhányszor benézek hozzá, soha nincs rajt a takaró. Gondolom nem fázik, mert max egyszer ébred, akkor is iszik és ájulás tovább.
2009. márc. 24. 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan nem tudom, de úgy cirka 23-24 körül lehet nála. Én pizsi gatyában altatom, meg egy rövid ujjú baby-ban, zokni nélkül. Egy vékony kis polár takaróval takarom be. Éjszaka van, hogy ledolgozza magáról. Van, hogy nem. Melegebb takaró nem kell, mert akkor izzad éjszaka. De máshol pl anyósoméknál, is így altatom. Ott nincs mondjuk ennyire meleg. Szoktatás kérdése. (Jah, és én már úgy 5-6 hónapos kora így fektetem le.) Már 8 és fél hónaposak vagyunk
2009. márc. 24. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 20 fok van, s egy hosszú ujjú body és egy paplanos vastag hálózsák.Ez jött be nekünk, mert mindig kitakarózott.Éppen ma vagyunk 7 hónaposak. :)
2009. márc. 24. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az átlaghoz képest meleg van. éjszaka is 23-24 fok van. Általában rövidujjú bodyban alszik és hálózsákban. Zoknit nem adok rá, utálja, addig dolgozik, míg le nem rúgja. A takarót hajnalban már ráterítem, de rendszerint reggelre lerúgja magáról. Ha nem hálózsákban alszik, akkor egy vékony rugit adok rá, mást nem. 6 hós múlt, de szinte az elejétől így altatom.
2009. márc. 24. 22:04
 7/11 Nikcsi ***** válasza:
100%
Szia! Nalunk is ugy 22 fok korul lehet, hajnalban egy picit huvosebb. En rovid ujju body-t + hosszu ujju rugdalozot adok ra es ennyi. Ugyanis kiserleteztem a halozsakkal, a letezo osszes fajtaban melege van, pedig csak egy body van rajta, a pled meg eselytelen, mert 2 mp alatt lerugja magarol almaban is. :)
2009. márc. 24. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
22-23 fok van nálunk. Rövid ujjú bodyban, vékony kezes-lábas pizsiben, ujjatlan zsákban alszik a baba + van rajta egy nagyon vékony kis takaró.
2009. márc. 24. 23:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Húha. Lehet, hogy akkor mi nagyon be vagyunk öltözve...

Nálunk kb.21-22 fok van. 9 hónapos kislányom egy rövidujjú bodyban, egy hosszúujjú vékony rugiban és egy paplanos hálózsákban alszik éjszaka.

2009. márc. 24. 23:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
ja és zokni is van rajta
2009. márc. 24. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!