Gyerekdalokat keresek cd-n. Hol lehet kapni?
Ezt a fickót ismerem, a tágas égen andalogra-ra emlékszem:D Te nézted az égből pottyant meséket? Én imádtam. Akkor voltam olyan 8-10 éves:D Neki nagyon kellemes a hangja.
Nem szeretem az olyanokat, mikor túlnyávogják a gyerekdalokat.
Halász Juditot is ajánlom.
és a fiatalok közül az Alma együttest.
nem engem kérdeztél, de igen, néztem és szerettem. :) a fent említett Gryllus testvérek együttese a Kaláka együttes, nekik vannak gyereklemezeik is.
és még amit szerettem gyerekkoromban: 100folk celsius.
A mostaniakról nem tudok nyilatkozni, a saját gyerekkoromból táplálkozom, de ezek jók, színvonalasak
Igen, Halász Juditra is gondoltam már, de nem tudom, hogy azt is lehet e még kapni, remélem. Én nagyon szerettem. Papp Ritát nem, az olyan volt, mintha idiótáknak énekelt volna, és idétlen volt a dalszöveg is....:S Mondjuk akkorra már kezdtem kinőni az ilyesmiből:D És a szászfokcelziusztól nekem is volt kazim, igaz, egy kedves rokon 14 éves koromban adta nekem születésnapi ajándékként...azt hitte biztos, hogy 10 vagyok:D De azért húgommal sokat hallgattam, aki akkor volt 3-4 éves:D És tényleg elég aranyos számjaik voltak, nekem a kedvencem a paff a bűvös sárkány volt, de csak a refrén:P
Ezeket majd mondom anyósnak, hogy nézzen utána, és akár vegye is meg, majd felállítok egy listát, hogy elsősorban melyiket vegye, mert mind azért nem kell:D
Ja és köszönöm az információt, az együttes nevét nem tudtam, hogy Kaláka, de a másikat az ismertem.
Az almaszószt is Halász Judit énekelte? Még arra is emlékszem.(almaszósz az almaszósz, ne hajíts bele galacsint...na jó, ez is eléggé gagyi szöveg:P)
ha úgy fogalmazol, hogy "ezekhez képest", akkor megfakultak az emlékek. tessék újrahallgatni, :) mert szintén színvonalasak.
A kérdező által említett Papp Rita, na az tényleg gagyi.
egy kis ízelítő:
http://www.youtube.com/watch?v=re8McEDoDeI
színvonalas zeneileg, játszva tanít, a szeretet sugárzik belőle, a nagyik sírnak... kell ennél több? (nem ez a gagyi)
Jajj, ez nagyon-nagyon cuki:D De most rígassam meg?:D mondjuk így is sírni fog a szülinapon, de szerintem én is:D
Azt tervezem, hogy összerakok egy 3 perces videót a bulira videó és fénykép bejátszásokkal, a legemlékezetesebb pillanatokat az első évéből, és alávágom a kicsi szív című számot...na, ezt bírja ki valaki bőgés nélkül:D
Úgy várom már a szülinapját, az életem legszebb napja volt, azt hiszem minden évben ez lesz a legcsodálatosabb nap mindig is.
Köszönöm szépen a segítséget, már írtam is a nagymamának, hogy nézzen utána legyen szíves a cd-knek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!