Mennyi idő alatt jött össze a kistestvér?
Mi direkt kis korkülönbséget szerettünk volna, ezért kb. a kisfiam 7-8 hónapos kora óta nem védekezünk, egyéves volt, amikor először megjött, ennek két hónapja, egy hónapja nem szopik. És annak ellenére, hogy már megint egy hete késik, negatív lett a tesztem. És el vagyok keseredve. :(
Tudom, el voltunk az elsővel kényeztetve, aki az első hónapban megfogant, hogy ennyi sikertelen hónap még semmi, és hogy jó, hogy itt van a 14 hónapos, gyönyörű, édes kisfiam, de annyira vágyunk már a picire... És itt is olvasom a sok kistestvéres kérdést, és a környéken is sorra születnek a második, harmadik, negyedik babák...
Írjatok légyszí valami biztatót! Köszi! :)
Szia, tényleg ne görcsölj rá, nekünk az elsőre sokat kellett várni így gondoltam majd a másodikra is min. fél évet rászámoltam, és belekezdtünk a kistesó projektbe aki az első hónapban már ott is volt, biztos vagyok benne, hogy azért mert nem ezzel foglalkoztam.
Az első is akkor sikerült amikor már feladtam:)))
Fel a fejjel és ne számolgass semmit csak élvezz ki mindent, és összejön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!