Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik, hogy egy 3 hónapos...

Létezik, hogy egy 3 hónapos baba másszon?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 22:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
:D Semmi gond. Nekem is furi, mivel elég kicsike is voltam (2100 gr-mal születtem). Szerintem is van egy kis csavar a dologban, hogy nem az a tipikus mászás volt, de hát nem emlékszem rá... :D
2011. jún. 22. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:

A nagynéném mondta az ismerősük kisfia 7 hónaposan teljesen egyedül ment, kapaszkodás nélkül, és a kezébe adtak egy sonkatekercset és megette, amikor az ő vele egyidős unokája még pépes babakajákat kapott.

És én is láttam már 5 hónapos gyereket mászni illetve 8 hónapost aki teljesen egyedül, kapaszkodás nélkül ment, 9 hónaposan meg már felmászott egyedül a csúzdára.

Szóval nem lehetetlen, hiszen amelyik gyerek 7 hónaposan megy, elképzelhető, hogy 3-4 hónaposan mászott.

2011. jún. 22. 23:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám mondta, hogy már 6.5 hónaposan lépdeltem a bútorok mellett ami számomra is igen furcsa volt (hozza teszem, hogy csak 16 hónaposan indultam el kapaszkodás nelkül, mert féltem)

Lányom 6 hónaposan még csak nem is mászott, nem hogy állt.

Azt mondta anyukám, hogy ez azért lehetett, mert a fele napja elment a ruhák kimosásaval (még a régi hajdú mosogépen...ruhapelusok 2 gyerekre + ruhák stb) a másik fél naja a takarítássa főzéssel...

nekünk meg szórakoztatni kellett magunkat, így mindent korábban csináltunk mint a mai gyerekek.

Aztan ki tudja mi van a hátterében :)

igaz én 4300 grammal születtem, tehát gurulnom egyszerübb lett volna mint mászni/menni :D

2011. jún. 23. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!