Az üveges bébikaját az üvegből adjátok vagy tányérból?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 18:55
1/10 anonim válasza:
Ha nem szeretsz mosogatni adhatod üvegből, de ha csak az egészet megeszi. Ha tudod, hogy csak a felét eszi meg akkor azt az adagot szedd ki tányérba. Ha már nagyobb azért tanulja meg, hogy tányérból illik enni.
3/10 anonim válasza:
inkább tányérból...ha melegíteni kell
4/10 anonim válasza:
Én mindig tányérból adom, úgy szokja meg.
5/10 anonim válasza:
tányérból, de nem csak azért h így szokja meg hanem a higiénia miatt. Amit a szájába raksz azt már ne tedd bele az üvegbe ha tudod h nem eszi meg az egészet.
6/10 anonim válasza:
Szia!
Hát én még üvegből szoktam adni neki. A maradékot is ő fogja megenni, nem lesz tőle semmi baja ha a saját kanalával belenyúlok a kajájába.
Ha nagyobb lesz majd tányérból adom, hogy ragadjon rá egy kis kultúra:)
7/10 anonim válasza:
gyümit üvegből, azt nem melegítem, a főzit tányérból. tejépépet is tányérból eszi, szóval gondolom az (lesz) a természetes neki is.
8/10 anonim válasza:
Én is pont úgy,mint az előttem szóló:gyümölcs üvegből,a főzelék tányérból.
9/10 anonim válasza:
Én tányérból adom, mert nem eszik meg egy egész üveggel. Ha a kanalat bekapja, tapad rá valamennyi nyál és ugye az emésztőnedv.. az belekeveredik a maradék ételbe (gyümölcsbe) és ott erjedést okoz, tehát, ha másnap adom oda, akkor az már nem olyan, mint frissen.. Persze, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, emiatt kár bárkit lepontozni..
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A lepontozós "barátunk" itt járt, én kérek elnézést helyette.
2009. márc. 26. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!