Mikor hagytátok el a babahordozót a kocsiban, és használtátok a gyerek ülést?
Kedves Utolsó!
Én is ezen dillemáztam, hogy lecseréljem-e vagy sem. A mi autóülésünk is dönthető és azért is tettem fel a kérdést, hogy ti mikor hagytátok el - dönthetős ülésre?! Én úgy látom, hogy nem olyan sok különbség van a hordozó és a dönthetős autóülés dőlésszöge között. Csak tágasabb...
7 hónaposan, akkor volt 7,5 kg körül. Már nagyon kényelmetlenül érezte magát a hordozóban, sokat feszengett. Mondjuk mi nagyon sokat is utaztunk, ezért muszáj volt neki kényelmesebb megoldást találni.
Mi 0-18 kg-os ülést vettünk, mert 9-10 kg-ig ugyanúgy háttal beköthető, mint egy hordozó, utána pedig megfordítható menetiránynak szembe. Jól is jártunk ezzel az kategóriával, mert most egy hete fordítottuk meg az ülést, pedig már elmúlt 16 hónapos a gyerek. Csak nagyon pici súlyú, most érte el a 9 kg-ot.
(Rajta meg mindenki elcsodálkozik, hogy már ennyi idős? Sokkal kisebbnek tűnik...:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!