Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hagytátok el a babahordo...

Mikor hagytátok el a babahordozót a kocsiban, és használtátok a gyerek ülést?

Figyelt kérdés
A kisfiam 5 hónapos és 9 kg. Szerintetek lehet már a dönthetős autóölésbe rakni?
2011. jún. 22. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Hát én most megvagyok nagyon lepődve!Mi már 6 vagy 7 hónaposan lecseréltük a hordozót autósülésre de dönthetőre!Szinte teljesen el volt döntve,nem értem abban miért van terhelve a gerince???Viszont a hordozóban már nem fért el,hozzáteszem akkor volt tél és a vastag overálban már szükős volt neki a hordozó!
2011. jún. 22. 20:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Én is ezen dillemáztam, hogy lecseréljem-e vagy sem. A mi autóülésünk is dönthető és azért is tettem fel a kérdést, hogy ti mikor hagytátok el - dönthetős ülésre?! Én úgy látom, hogy nem olyan sok különbség van a hordozó és a dönthetős autóülés dőlésszöge között. Csak tágasabb...

2011. jún. 22. 20:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Én most 7 hósan cserélem le, nem ül még, de nem fér már kényelmesen benne! 10.2kg és 73 cm.
2011. jún. 23. 00:01
 14/14 anonim ***** válasza:

7 hónaposan, akkor volt 7,5 kg körül. Már nagyon kényelmetlenül érezte magát a hordozóban, sokat feszengett. Mondjuk mi nagyon sokat is utaztunk, ezért muszáj volt neki kényelmesebb megoldást találni.

Mi 0-18 kg-os ülést vettünk, mert 9-10 kg-ig ugyanúgy háttal beköthető, mint egy hordozó, utána pedig megfordítható menetiránynak szembe. Jól is jártunk ezzel az kategóriával, mert most egy hete fordítottuk meg az ülést, pedig már elmúlt 16 hónapos a gyerek. Csak nagyon pici súlyú, most érte el a 9 kg-ot.

(Rajta meg mindenki elcsodálkozik, hogy már ennyi idős? Sokkal kisebbnek tűnik...:) )

2011. jún. 23. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!