Mi lehet a picivel? Pár napja mindentől megijed.
Figyelt kérdés
Ma reggel tőlem is, tegnap attól, hogy elhúztam a függönyt a barátnőm kislánya a kezére ejtette a játékát 10 percig vigasztalhatatlanul sírt, ma meg jött a gyerekorvos, amint meglátta üvöltött még el nem ment pedig hozzá sem ért. eddig a porszívó megnyugtatta most meg ordít tőle, mi lehet a baj?
11 hetes a kisfiam
2009. márc. 24. 17:22
1/1 anonim válasza:
Nem tudom mitől lehet, de 10 hetes kislányommal pont ebben a helyzetben vagyunk mi is, pont tegnap volt egy drasztikus dolog, a férjem köhögöt és annyira megijedt hogy szó szerint negyedórán keresztül sikitott és sirt, sosem hallottam igy, nagyon megrémültem, semmi nem vigasztalta meg, még szipogott is utána. Egyszerüen mindentől megijed, ezelött tányér tört, porszivóztam, és semmi reakcio, ma már attól is megijed ha hozzá szolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!