Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miskolci anyukák vagytok itt?

Miskolci anyukák vagytok itt?

Figyelt kérdés

Hamarosan Miskolcra költözünk.Kisfiam 2éves.Ott születtem és nőttem fel,de évek óta csak kb.fél évente megyek,ha nagyon muszáj.Nem akarok nagy fővárosi madamnak feltűnni,de számomra annyira idegen lett az a város,mint ha soha egy percet nem éltem volna ott.Nagy csalódás számomra,hogy elkeserítően leromlott a színvonala a városnak,szinte nappal sötét van,ha értitek mire gondolok...

Szemetesek a játszóterek,a kutyák nyugodtan piszkolnak a homokozóban és nem merek szólni kedves gazdinak,mert rögtön ott az egész familia szotyit köpködve,hogy mit képzelek magamról,hogy beszólok...

Merre laktok,milyenek az óvodák,játszóterek.Merre jártok a gyerekeitekkel kikapcsolódni?Ilyenek és hasonló dolgok érdekelnének,hogy mégis miben változott a helyzet az elmúlt kb.5évben.

2011. jún. 22. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ma már Miskolc vonzáskörzetében lakom, hál Istennek nem bent a városban, mert ott tényleg drasztikus a helyzet. Öt éve költöztem ki, addig a Martin telepen laktam, és borzasztó volt a tapasztalatom. Ha azon a részen élsz, akkor inkább szirmát válaszd, az világosabb környék. Az talán pozitív, hogy próbálkoznak fejleszteni, na de kiknek. Minek kell milliókért Szinva-terasz, ha nem tudok az 1 évesemmel leülni egy kicsit pihenni, mert minden pad le van köpve, hányva stb.. Ne haragudj, semmi jót nem tudok írni. Amit itt voltöt éve azt szorozd százzal, tedd elé a mínusz jelet, az a jelenlegi helyzet. Sajnálom!
2011. jún. 22. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én itt lakom a belvárosban. Szerintem nem olyan borzalmas a helyzet, legalábbis errefelé nem. Vannak elkerített kutyafuttatók, elkerített játszóterek, a járdaszegélyeket is "babakocsi barátabbá" tették, elég sokan takarítják a várost az eddigihez képest. Még mindig sok a hajléktalan és szemtelenek is, de azért ha gyerekkel vagyok nem zaklatnak. Gyerek programokat szoktak szervezni a Tesco Játszóházban, itt a belvárosban a Weilich udvarban van a Holdam Egyesület, bárki bemehet, pelenkázni stb., és tőlük lehet érdeklődni programok felől, ők is sokat szerveznek.
2011. jún. 22. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!Mi a Csabai kapuban lakunk,pontosabban a Petneházy bérházaknál.Én szeretek itt élni.A környéken nagyon jó bölcsőde és óvoda van és a játszótér is tiszta minden téren :).Nincs messze az Avastól de nem látjuk kárát ennek.Szerintem ez az egyik legjobb rész Miskolcon.

Amíg kicsi volt a fiam a Dindiland játszóházba jártunk néha,főleg ha esett vagy nagyon rossz idő volt.

Most ő családi napköziben van mert nem vették fel bölcsibe.Ez az Egyetemvárosban van és eddig elégedettek vagyunk vele.Kis csoport van,sok a fejlesztő foglalkozás.Szereti.

Összeségében nem olyan szörnyű a helyzet,bár pár környéket azért érdemes elkerülni.Valamennyire ki lehet szűrni,hova járnak rendes emberek.Teljesen sajnos nem tudod elkerülni a "sötétséget"de elviselhetővé lehet tenni.

2011. júl. 6. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Első, te hol laksz? :)
2011. júl. 6. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!