Miskolci anyukák vagytok itt?
Hamarosan Miskolcra költözünk.Kisfiam 2éves.Ott születtem és nőttem fel,de évek óta csak kb.fél évente megyek,ha nagyon muszáj.Nem akarok nagy fővárosi madamnak feltűnni,de számomra annyira idegen lett az a város,mint ha soha egy percet nem éltem volna ott.Nagy csalódás számomra,hogy elkeserítően leromlott a színvonala a városnak,szinte nappal sötét van,ha értitek mire gondolok...
Szemetesek a játszóterek,a kutyák nyugodtan piszkolnak a homokozóban és nem merek szólni kedves gazdinak,mert rögtön ott az egész familia szotyit köpködve,hogy mit képzelek magamról,hogy beszólok...
Merre laktok,milyenek az óvodák,játszóterek.Merre jártok a gyerekeitekkel kikapcsolódni?Ilyenek és hasonló dolgok érdekelnének,hogy mégis miben változott a helyzet az elmúlt kb.5évben.
Szia!Mi a Csabai kapuban lakunk,pontosabban a Petneházy bérházaknál.Én szeretek itt élni.A környéken nagyon jó bölcsőde és óvoda van és a játszótér is tiszta minden téren :).Nincs messze az Avastól de nem látjuk kárát ennek.Szerintem ez az egyik legjobb rész Miskolcon.
Amíg kicsi volt a fiam a Dindiland játszóházba jártunk néha,főleg ha esett vagy nagyon rossz idő volt.
Most ő családi napköziben van mert nem vették fel bölcsibe.Ez az Egyetemvárosban van és eddig elégedettek vagyunk vele.Kis csoport van,sok a fejlesztő foglalkozás.Szereti.
Összeségében nem olyan szörnyű a helyzet,bár pár környéket azért érdemes elkerülni.Valamennyire ki lehet szűrni,hova járnak rendes emberek.Teljesen sajnos nem tudod elkerülni a "sötétséget"de elviselhetővé lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!