5 hónapos kisfiamra adjak-e zoknit itthon? (kb.25 fok van a lakásban)
Figyelt kérdés
Első baba, így nem tudom, adjak-e rá a lakásban zoknit. Nem akarom, hogy felfázzon, de azt sem, hogy melege legyen. Ti hogyan csináljátok?2011. jún. 22. 09:58
1/7 anonim válasza:
25 fokban nem fog felfázni... gondolom, járókában vagy játszószőnyegen van...
Én ilyen hőségben soha nem adtam az enyémekre zoknit, nem kínoztam őket vele... soha, egyik se lett emiatt beteg :) 25 fokban bőven elég egy body.
2/7 anonim válasza:
Ha hidegburkolat (csempe, kő) van a lakásban, akkor esetleg indokolt lehet, de ha parketta vagy szőnyeg van, ne adj rá.
3/7 anonim válasza:
Lányom 8 hós. Nálunk járólap van a lakás nagy részén, de nem adok rá zoknit. Csak egy ujjatlan bodyt. Pedig ő már mászik mindenfele és feláll mindenhol.
4/7 anonim válasza:
ha hideg a lába adok rá, ha nem, akkor nem.
5/7 anonim válasza:
Én nem adok rá zoknit, ha nem muszáj. Általában csak télen van rajta zokni. meg ha hűvösebb az idő. éjszaka sincs rajta. :)
De ha érzed, hogy hideg a lába, akkor adhatsz rá zoknit.
6/7 anonim válasza:
Nálunk is 25-26 fok van.Én adtam rá zoknit, de apa mindig levette róla:))hogy ne legyen ő is ilyen fázós, mint én.Azóta én se adok rá zoknit, és ő is élvezi, ha szabadon van.Nálunk szőnyeg van, és parketta, de ő a habtapin van, vagy a játszószőnyeg alatt.Még nem mászik, nem hinném, hogy felfázna.
7/7 anonim válasza:
10:40-es!
Nálunk pont fordítva van: én már ilyen melegben nem adok a gyerekre zoknit idebent, apa meg mindig ráadja... :)
Én úgy vagyok vele, hogy én sem hordok nyáron zoknit, a gyerekre se kell (ő már 17 hónapos), apa meg nyáron is visel zoknit, ergo szerinte a gyerekre is kell! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!