Hany hetes kortol lehet hasznalni az Avent 2 cumisuveget vagy a Mam 2 cumisuveget? Ezek mar a 260 ml-ek es a cumi reszere ra van irva egy 2 szam. Ez azt jelenti, hogy jobban jon belole?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 15:46
1/3 anonim válasza:
Igen, nagyobb rajta a lyuk. Mi ezt használjuk már 1 hónapja, bár azt mondják, h 6 hós kortól kell. Az én kicsim még csak 4,5 hónapos.
2/3 anonim válasza:
Szia! Mi 3 napja használjuk az Avent 2 cumit és még csak 11 hetesek vagyunk. Akkor is ajánlják a több lukú cumit, ha a baba nagyétkű és sokat eszik. Ezek vagyunk mi. :) Én úgy vettem észre, hogy jobban tudja szopizni mint az 1 lukút. Szerintem jobban is jön belőle.
3/3 anonim válasza:
Az aventes cumiknál a 2-est 1 hónapos kortól ajánlják. Mi is ezt használjuk. Elvileg 3 hónapos korig. A babám 5 hónapos és már tényleg nincs türelme vele kiszivni az üvegből. Vettem verbális cumit ami egyben 1, 2, 3 fokozatú attól függ hogy tartod a baba felé. Mi nagyon szeretjük, a pépet is ezzel issza.( HA-s folyékony)A tápszert az 1-es fokozaton, elvileg ez teás de elég jól jön belöle. Jól kihasználható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!