1 hónapos babám van hogy álmában sír, felnyög, nyöszörög, de nem ébred fel. Normális ez? Úgy sajnálom.
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 11:51
1/4 anonim válasza:
élettani olyan furcsa hangokat is adnak ki :)!
2/4 anonim válasza:
Nálunk is szokott ilyet produkálni,de eddig nem vettem észre rajta hogy ebből bármi baja származna.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. márc. 24. 12:04
4/4 anonim válasza:
Szia!
A mi babánk is ezt csinálta (csinálja). Eleinte én is sajnáltam, és volt, hogy felvettem megszoptatni, mert azt hittem éhes. De teljesen felesleges volt. Szerintem próbáld meg nem meghallani, és előbb megtanulja átaludni az éjszakát. A mi babánk most 10 hetes és kb. este 9-től reggel 1/4 5-ig alszik. Van hogy tovább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!