Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mibe öltöztessem 2 hetes...

Mibe öltöztessem 2 hetes babámat ebben az időben?

Figyelt kérdés
Orvoshoz kell mennünk, innen kb 10 perc sétára van, mibe öltöztessem?
2009. márc. 24. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy babakocsiban viszed dokihoz. szerintem ne túl melegbe. én mindig úgy öltöztettem, ahogy nekem is jó volt. meg persze, h ilyen közel van kicsi az esélye, hogy megfázzon. meg a babakocsi is védi a széltől, esőtől..
2009. márc. 24. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

Én ha gyalog mennék szeles, esős időben. hosszú ujju body, vastagabb hosszú ujju rugi, alá kis zokni, dzseki, vagy overál sapi és betakarnám nagyon vékony pléddel.

ja ha dzeki akkor a rugi alá harisnya.

és ovd a közvetlen széltől pl textil pelussal a baba kocsira.

én igy megyek sétálni épp 2 hós babómmal

ez vált be

2009. márc. 24. 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem elég zárt kocsim van, az oldala körben zárt és lábzsák is van hozzá, ezért én például így öltöztetném: ujjatlan vagy rövidujjú body, hosszúujjú talpas rugdalózó, kiskabát, (esetleg pulcsi, ha a kabát és a rugi vékony), sapka és egy vastagabb vagy két véknyabb takaró. Így a dokinál is könnyű levetkőztetni.

Egyébként magadhoz viszonyítsd, öltöztesd annyi rétegben mint te vagy + 1 réteg és takaró, így fázni nem fog, ha melege lenne, a takarót még mindig lentebb lehet húzni (persze nem akkor mikor már lefőtt).

2009. márc. 24. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!