Kislányom 2 hetes és velünk alszik. Meddig lesz ez így?
Sír az ágyában én meg nem hallgatom, kiveszem. Mellettünk megnyugszik. Sokan azt mondják elrontom, sokan meg azt, hogy 9 hónapig hallgatta a szívverésem, most is erre van szüksége.
Én nem a kényelmetlenségtől akarok megszabadulni, azt szeretném, ami NEKI a legjobb..
Édesanyám a hugommal eléggé pórul járt.Ő is valahogy így került a szülői ágyba,és omajd 10 éves koráig ki sem lehetett tessékelni onnét.
Ismerősömnek egy anyaszagú póló sokat segített.egy olyan pólót terített a kisanyába,amit korábban az ágyukban érlelt,meg viselte is egy kicsit.Az anyaszag aztán megnyugtatta a síró kicsit.
Nekünk a védőnőnk azt tanácsolta, hogy 3 hónapos kortól, ha megtehetjük, akkor tegyük külön szobába a saját ágyába, mert akkor már megismeri a saját kis környezetét, alvóhelyét.
Nekünk ez segített, bár én jobban szenvedtem tőle, hogy tőlem picit messzebb van a gyermekem.
Szerintem addig tartsd magad mellett a babádat, amíg neked jól esik és téged nem zavar olyan szinten, hogy tudsz tőle aludni.
hááát, altatás nem könnyű
én úgy tudom, (mert nálunk is előjött alvással kapcsolatos probléma fél évesen, és akkor egy könyvtárat olvastunk ki kéthónap álmatalnság után)
hogy mindenkinek meg KELL tanulnia egyedül elaludni, mert genetikailag úgy vagyunk kódolva, hogy ez nem megy egyedül. viszont ha egy gyerek nem tanul meg egyedül elaludni 3-5 éves koráig, akkor bizony alvászavros lehet.
szóval nem kicsi a tét.
a módszer a következő röviden: a gyerek fél a szepraizációtól, szóval biztosítani kell arról, hogy szereted, viszont a kiságya szolgál alvásra. ott vagy vele, beszélgetsz vele, de nem veszed ki. ő meg egy cumival ( vagy anélkül) egy kis plüss állattal vagy babával éppen olyan jól tud aludni mint veletek.
ha érdekel, e-mailen keress meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!