Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek ha televan a pici...

Mit tegyek ha televan a pici feje nyaka álla melkasa apro tüskés kiütésel minek a közepe fehér?

Figyelt kérdés
mint a felömlés már lassan 5 .ik napja és már mindent propáltam hintöporozni gyuladáscsökentö krémmel és kamillás vizbe fürdetem és egyszerüen nem tudom mitől ,kizártam már a tejet a hömérsékletett mert 20 fokvan a lakásba és az allergiát a mososzerre minden kis ruhályát forralok és még a feje alá is a pelust és pluszba vasalom is mit tegyek???
2009. márc. 23. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a pici, lázas is ? Nincs véletlenül, vagy nem voltatok bárányhimlős közelében? Nagyon hasonlít a leírás hozzá. Piros pöttyök vízzel teli, és elsősorban a fejen és a törzsön.
2009. márc. 23. 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idősek vagytok?

Esetleg tejkiütés? Nekünk is az arcán, fejbőrén, nyakán, mellkasán, még a hátán is volt belőle...persze ha idősebbek vagytok, nem az lesz...

2009. márc. 23. 23:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk vidd orvoshoz ha már öt napja nem javul a helyzet. Szerintem ezt tegyed.
2009. márc. 23. 23:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem tejkiütés. Nekünk is volt, elég ilyesztően nézett ki a kislányom, aztán szép alssan elmúlt...Majd megint kezdődőtt úgy 2 hete enyhébben. Ha aggódsz miatta, mindenképp mutasd meg a védőnődnek vagy dokinak, de ha jól eszik a babád és nem nyűgös, nem lázas, akkor nem lehet nagy baj.
2009. márc. 23. 23:46
 5/10 A kérdező kommentje:
7 hetes a picim és tele van kiütésel a de csak a feje nyaka melkasa a kis tokája volt hogy a kezén is volt de az elmult 1 két pöty rendesen eszik és gyarapszik, én az az igazság nem látnám hogy mulik neki , de ha tejalergia lenne mikor mulik el?
2009. márc. 24. 12:20
 6/10 A kérdező kommentje:
az a helyzet orvos már látta de ő azt mondta melegkiütés vagy alergia de ha alergia lenne mért van több a babán és mért olyan piros , ez kizárt szerintem én csalánkiütésre gondoltam nem lehet? nekem erre fenistil cseppet ajálotakha halotattok rola mi a vélemény? állitolag 4 nap és elmulik töle ? legfeljebb mégegyszer kihivom a dokit és egy kicsit erélyesebb leszek...
2009. márc. 24. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy Fenistil csepp adható e egy 7 hetes babának de Calcimusc az tutira igen, mégpedig úgy, hogy egy nap egy ampullányi és két felé osztva. Vagyis reggel egy fél és este. Ezt mindenképp próbáld ki. Ártani nem fog.

2009. márc. 24. 23:47
 8/10 A kérdező kommentje:
el is felejtete mondani azt irt fel a doki de nem használt sajnos.
2009. márc. 25. 04:34
 9/10 A kérdező kommentje:
nincs láza és nem voltunk bárányhimlös közelébe. és nemholyagos csak pici tüskés és patanás szerü csak picibe
2009. márc. 25. 04:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor én elvinném egy bőrgyógyászhoz. Biztos ami biztos, bár hét hetesen szerintem ez tejkiütés semmi más.
2009. márc. 25. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!