Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fajta autósülést vennétek?

Milyen fajta autósülést vennétek?

Figyelt kérdés
A lányaim most múltak 9 hónaposak, és kinőtték a bébihordozót. A 9- 18 kg, vagy a 9-25 kg lenne a jó választás? Megbízható márkát ajánlanátok, ami nem olyan eget rengetően drága mert kettő kellene belőle? Tanácstalan vagyok.
2009. márc. 23. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

szerintem a 9-18 kilós a jobb, mert azok a dönthetőek és simán alszik benne a gyerek. 3-3,5 éves korig jók. nekünk römer van, egy csomót árulnak belőle a neten. szerintem az elég biztonságos. Nekünk volt 9-25 kilóig is, de abba nem igazán tud beülni, csak már 1,5 éves gyerek, azt nem lehet dönteni.

2009. márc. 23. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van [link]

Nagyon szeretjük. Rögtön a hordozó után ilyet kapott a fiam 9 hónaposan. Sosem volt vele gondunk, hogy nem lehet döntetni, szépen aludt benne Pécstől a Balatonig 10 hónaposan. Kényelmes, jó. És nagy előnye, hogy másikat már nem kell venni, mert ez ahogy nő a gyerek, végig jó, a biztonsági övét ki lehet szedni ha márnem kell és az autó saját övével lehet rögzíteni, aztán a háttámlát le lehet venni.

2009. márc. 23. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi BébéConfort Axiss ülést vettünk,9-18 kg használhatót.Igaz,ez drága(pláne,ha kettő kell),de a Römer,MaxiCosi legalább ennyire megbízható,és nagyon biztonságos,az ára 40000 ft körül van.Sztem a 9-18 kg a praktikus nekik.
2009. márc. 24. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a 9-25 kg,ezt jobban ki lehet használni.Nekünk mind a két fajta van és jobb a 9-25,mert jobban kilát belőle,legalábbis a fiam 11 hós,ezt már jobban szereti,mert imád nézelődni,kilát belőle.A másikból állandóan hajolt volna,ült volna,nem látott szegénykém.Mi is 9 hós kora óta használjuk.Remélem segítettem!
2009. márc. 24. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!