10 napos babám tegnap délután óta sír ha leteszem ha egyedül va ha kicsít fúj a szél lehet időváltozás? és normális az hogy 3 óránként csak 50-60at eszik?
Figyelt kérdés
egyre fáradtambb vagyok tegnapéjszakát párommal felváltva voltuk fent szopi kidöltem párom megetette lefejt tejejl utána megint én és ígym ent egész éjjel megállás nélkül sír! a korházban volt mikor 100at megevett mostmeg csak 50-60at 2965grammal született és 54centivel de doki mondta hogy 3 óránként etessem2009. márc. 23. 20:36
11/12 A kérdező kommentje:
fél óra múlva etetés kb bebújunk ágyikóba és megpróbálom csisikáztatni persze üfike után tiszta pelussal kis éjjeli lámpa mellett hamarabb elalszom mint ő olyankor párom felkelt édesem ébrendj
2009. márc. 23. 21:30
12/12 A kérdező kommentje:
ugyan ez az essős idióta idő maradt megoldottuk páromal a helyzetet mert ma bekelet mennije munkahelyre énmg egyedül maradtam otthon a babóval mert egyik nagyszűlő sem ért rá vagyis nem az hogy nem ért á cssk túl fáradt vagyok ahoz hogy jaj ne így csináld mért veszed fel hagyd sírni, na a megoldásunk babakocsiból kivettem hordozót és ha főztem kivittem magammal ha elkezdett sírni kicsit ringattam ja azsem segített nem cicire raktam mert azért egy óra alatt nem éhezik meg ha megevett 601at hanem csak aszívemre raktam és megnyugodott! most párom dajkálja mert húzom kicsit az evést még mert 2 órájaevett és már sír legalább félig bírja ki utána párom megbüfizteti én meg ledőlök aludni fürdetni sem hagyott mégegyszer köszönöm az ötletet mindenkinek
2009. márc. 24. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!