7hó 1hetes babátok már ül?
Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 14:27
1/6 anonim válasza:
Igaz az én lányom még csak 6 hónapos 3 hetes,de már hetek óta kúszik előre és kúszásból fel is ülbiztonságosan.
2/6 anonim válasza:
Az én fiam pontosan ennyi idős volt, mikor először egyedül felült, előtte két héttel állt fel kapaszkodva az ágy mellett.
3/6 anonim válasza:
Nekem 2 gyerekem van, teljesen másképp fejlődött a mozgásuk.
A lányom (aki már 6 éves), 7 hónaposan ült ha leraktam, de magától csak 9 hónaposan ült fel. Szintén 9 hónapos korában kezdett mászni, és 14 hónapos volt mikor egyedül ment.
A kisfiam (most 14 hónapos), ő 5 hónaposan már ült, fél éves korában ült fel magától, de akkor már fel is áll. Onnantól kezdve ment a bútorokba kapaszkodva, és 10 hónaposan már egyedül.
Csak azért írtam ilyen hosszan, hogy lásd, nincs két egyforma gyerek, még ha testvérek akkor is ilyen nagy különbségek lehetnek.
4/6 anonim válasza:
az én babám pont annyi idős, mint a tiéd:)
ő sem ül még. most kezdett el kúszni, és négykézlábra állni.
5/6 anonim válasza:
nekem kisfiam 8,5 hós és csak akkor ül ha ültetem, akkor stabilan, de még nem ül fel magától és még csak ízlelgeti a popsikitolást a kúszáshoz-mászáshoz, de egyelőre lustizik ilyen téren.
6/6 anonim válasza:
Mi is 7,1 hósak vagyunk :-) Még nem ül fel, csak ha ültetem, de így is elhuppan mint egy zsák egy idő után. De már ügyesedik, többet ültetem. Már fürdőzés alatt is, fogom a hónalját, és úgy locsizik. Élvezi. Még nem áll négykézláb (abból fog majd azt mondják felülni egyedül), de már nézegeti mi van a hasa alatt :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!