Magyarországon fel se veszik azokat a gyerekeket semmilyen közösségbe, akik nem kapták meg a kötelező oltásokat.
Ha valakinek nem tetszik ez a rendszer, vigye a gyerekéét liberálisabb helyekre! Hány országban örülnének a szülők, ha a gyerekük ingyen kaphatnák meg ezeket az oltásokat! ja! És épp azért nincsenek, vagyis igen ritkák az oltást beadató országokban ezek a betegségek, mert vannak oltások! Csak gondoljatok bele! Néhány évtizeddel még létezett a fekete himlő... iszonyat egy betegség VOLT! De mivel az egész világon beadták a kicsiknek, sőt néhány helyen kampány szerűen a még nem fertőződött felnőtteknek is a védőoltást, eltűnt... Én még anno kaptam ilyen oltást, de a gyerekeimnek már nem kellett beadni, mert kiirtották...
2011. jún. 18. 14:49
12/22 anonim válasza:
ma 14:28_nak: "A szülők 99%-a úgyis beoltatja a gyerekét, nem lenne kitől elkapni a betegséget úgysem." És ha 99 % nem oltatná? Te arra bazírozol, hogy MÁS védje meg a TE gyereked. Ha annak idején a Heine-Medine ellenes oltást is megtagadták volna a szülők, ma tele lennének az intézetek béna emberrel. És lehetne sorolni, mi minden fertőző betegség tűnt el, ahogy előttem írták. Iskolába azért járatod a gyereked? Mert az is kötelező!
2011. jún. 18. 16:18
13/22 anonim válasza:
14:28-AS
Egyetértek az előttem szólóval.De én még azt hozzáfűzném,hogy te agyilag beteg vagy barátom,ha a 99% sem adatná be a kötelező oltásokat,és a te babád ne adj isten elkapna valami fertőző betegséget,akkor a 99%-ot fogod okolni hogy miért nem adatták be az oltást azért,hogy a te gyereked el ne kapja.
Szégyen....az ilyen ne szüljön,ne vállaljon gyereket.
2011. jún. 18. 17:02
14/22 anonim válasza:
Én beadatom és nem támogatom azokat a szülőket akik nem engedik beoltatni a gyermeküket.
KIVÉVE!
Ismertem egy családot, ahol a kislány teljesen egészséges volt, és az egyik kötelező védőoltástól kb 1 éves kora körül görcsöt kapott, és az agya olyan mértékben károsodott, hogy szegény 10 éves kora körül belehalt, addig pedig csak vegetált.
Született egy kistestvére, neki már nem engedte beadni az anyukája az oltásokat.
Ezt az egy esetet megértem, talán én sem merném, nem tudom.
2011. jún. 18. 17:07
15/22 anonim válasza:
Osotoba,agyatlan,felelőtlen emberek.Remélem valami büntetést azért szabnak ki rájuk,mert veszélyeztetik a gyerekük testi épségét,ráadásul szándékosan.
2011. jún. 18. 20:21
16/22 anonim válasza:
nem is az a baj, hogy a saját gyerekét veszélyezteti hanem, hogy a többi gyerekét is! ha sok szülő úgy vélekedne, pillanatok alatt kitörhetne egy tbc járvány akár...
2011. jún. 18. 20:46
17/22 anonim válasza:
Önök tudják-e, hogy mit kapnak a "legféltettebb" kincseink "védőoltás" címén??? Még az orvosok sem!!! A világon Csak Magyarországban 'kötelező' a "védőoltás"!!!!! Röviden utána lehet nézni /Google!/,hogy hány gyermek betegedett, halt meg az oltást /leoltást/ követően...Szégyen!
2013. márc. 17. 12:34
18/22 anonim válasza:
"Röviden utána lehet nézni /Google!/,hogy hány gyermek betegedett, halt meg az oltást /leoltást/ követően...Szégyen!" Ja, mert amit a neten találsz, az "istenbizony", ugye?
2013. márc. 17. 21:46
19/22 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy egy gondolkódó ember, aki nem megy a csordával, hanem tájékozódik. Nyilván utánanézett az oltás pozitív és negatív hatásainka, majd mérlegelt és döntött. Az oltáspártiaknak javaslom, hogy nézzenek egy kicsit körül az interneten és csak ezután ítélkezzenek!
2013. okt. 25. 23:09
20/22 anonim válasza:
Nem értem amúgy a felháborodásokat. Aki beoltatta a gyerekét, az úgysem betegszik meg attól, ha az én gyerekem nincs beoltva, nem? Miért nem mérlegelhetek? És különben is nyíljon már ki a szemetek emberek!! Mi megy a tv-ben? Gyógyszert gyógyszer hátán reklámoznak. Ti komolyan azt hiszitek, hogy mindez a ti egészségetekért van? A nagy l.sz.rt! Minden a pénzről szól! Ezért lett világválság! Jó reggelt! GONDOLKODJATOK:ingyen van és nem árt senkinek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!