Mivel törlitek babátok orrát, ha folyamatosan folyik neki?
Figyelt kérdés
Beteg, és állandóan folyik az orra, de félek, hogy kidörzsöli és fájni fog neki. Vagy esetleg kezdjem el kenni neki? ha igen, akkor mivel? 14 hós
köszi!!
2011. jún. 17. 21:24
1/8 anonim válasza:
orrszívó porszívóval szívom és rongy zsepivel törlöm
2/8 anonim válasza:
Szia! Én erre a célra egy textilpelust használok és neogranormonnal kenem a nóziját.
3/8 anonim válasza:
Én a nedves törlőkendőre esküszöm, mert egyáltalán nem dörzsöli ki és még keni is egy kicsit. Nálunk nagyon bevált!!!!!!! Pl a neogranormon törlőkendő ami egyébként is mindenhová használható.
5/8 A kérdező kommentje:
mármint a popsitörlőre gondoltok ugye?
köszi a válaszokat.
2011. jún. 17. 22:54
7/8 anonim válasza:
Én is a Neogranormon törlőkendőt használom erre a célra. Nagyon bevált, egyáltalán nem dörzsöli ki az orrát.
8/8 anonim válasza:
Orrszívóval szívom. Ha kell, 5 percenként. Bepanthennel kenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!