10 napos kisbabám szopi után nem akar büfizni, normális ez?
Figyelt kérdés
hiába büfiztetem akár fél órát nem akar, mit tegyek?2009. márc. 23. 10:42
1/4 anonim válasza:
Nem kell aggódj,és nem kell eröltetni sem.Ha nem jön a büfi az azt jelenti hogy nyugodtan,lassan szopott,és nincs levegö benne.Esetleg megprobálhatod szopi közben a büfiztetést.
Jó babázást.
2/4 anonim válasza:
Esetleg fektesd le néhány percre és próbálkozz újra. Lehet, hogy úgy már sikerül. Megpróbálhatod azt is, hogy a combodra fekteted hassal lefelé és simogatod a kis hátát. Ha van a pocijában levegő, így biztosan kijön. Egyébként, ha nem eszik túl mohón, nem nyel sok levegőt, nem biztos, hogy fog büfizni. Az én kislányom is csak nagyon ritkán büfizett és soha sem fájt a pocija. Gratulálok a babádhoz!! Legyetek nagyon egészségesek!
3/4 anonim válasza:
Szia. Igen, normális dolog, mert nem minden baba nyel annyi levegőt szopi közben, hogy azt rögtön ki is bfizze. Lehet, hogy később, kb. alvás után, stb. fog büfizni. Az én babám sem büfizett mindig evés után. Aztán nyugodtan aludt. Akkor sem volt hasfájósabb, amikor nem büfizett.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, szép napot nektek!
2009. márc. 23. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!