Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kivihetem a babámat ma,...

Kivihetem a babámat ma, Budapesten ebben a szeles időben?

Figyelt kérdés
Ma úgy volt, hogy a 4 hónapos kisfiammal meglátogatjuk a nagyszülőket, de úgy látom, hogy eléggé fúj a szél. A babakocsink elég jó, szélvédett. Menjünk, vagy inkább maradjunk itthon?
2009. márc. 23. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindennap kiviszem a kislányomat, ha fúj, ha esik, ha nagyon hideg van akkor is. Ő csak kint tud aludni napközben, így muszáj. Ha a babakocsi szélvédett, nyugodtan menjetek, esetleg fordítsd a szélnek háttal a kocsit, ha lehet.
2009. márc. 23. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig kiviszem, ha esik ha fúj, irtózatosan szakadó eső meg 150 km/h szél persze kivétel, de minden más időjárásban megyünk. Csak kinn tud jót szundizni. Szélvédett babakocsi, elegendő öltözet, neked sapka sál meg ne fázz, aztán irány murány :))))
2009. márc. 23. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:
a babakocsiban nem lesz semmi baja!!
2009. márc. 23. 09:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor megyünk is! :)
2009. márc. 23. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a 13. kerületben élek, reggel lementem a pékségbe, és engem is majd' elvitt a szél. Én nem viszem ki ma a fiam, sem ő, sem én nem járnánk jól. Iszonyúan fúj.
2009. márc. 23. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
én sem viszem
2009. márc. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!