Milyen rizst, és hogyan kell késziteni egy 6 hónapos babának?
Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 08:56
1/4 anonim válasza:
Adhatsz instant rizspelyhet, amit csak forralt, langyosra hűtött vízzel kell elkeverni. Van olyan rizspehely, amit főzni kell, rajta van a zacskóján, hogy hogyan. Én ezeket bioboltban szoktam venni. De a normál rizst is adhatod. Kb. kétszeres mennyiségű vízben kell megfőzni jó puhára só nélkül, majd összeturmixolva keverni a baba ételébe. Legjobb a barna rizs a rosttartalma miatt és az egészségesebb is, mint a fehér.
2/4 anonim válasza:
Szia, ahogy előttem is írták, vízben főzöd, utána turmixolhatod gyümivel, kis tápszerrel(uzsonna), vagy ha főzeléket főzöl, félfövéskor rakod bele a zöldségfélét, és együtt készre főzöd, turmixolod, így sűríteni sem kell.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat.
2009. márc. 23. 09:53
4/4 anonim válasza:
Én Holle bio rizspépet adok neki. Bioboltokban, meg nagyobb bababoltokban lehet kapni. Csak vízzel elkeverem és kész, bele a gyümi vagy a zöldség. Imádja a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!