Hány fokon mossam a baba ruháit, és többször kell öblíteni őket?
Figyelt kérdés
És a textil pelusokat?2011. jún. 17. 12:52
1/7 anonim válasza:
én a legmagasabban mostam 90fokon de böven elég a 60fok is.egyébként ha jo automata mosogéped van teljes progin menjen és a gép magátol öbliti azt hiszem 5ször öblit egy mosás alatt.az böven elég csak arra figyelj hogy azért eleinte sensitiv mosopor és öblitöt hazsnálj majd ha megszáradt vasald ki öket.ha nem érzékeny a baba böre akkor átválthatsz rendes mosoporra és öblitöre ugy a 4ik honap táján már.remélem segitettem.2ik babás anyuka
2/7 anonim válasza:
nézd meg a cimkén h mennyin lehet :-)
én nem különítettem el mostam a többiek ruháival még extra mosópor sem volt
a textil pelusokat havi egyszer 90fokon és hipóztam előtte ennyi
3 gyereknél már nincs idő erre .-))
mondjuk a elsőnél sem csináltam nagy ügyet belőle
ha van egy jó kis mosógéped az elég
3/7 anonim válasza:
én azért elöször elkülönitve mostam a textilpelusokat 2hetente fehéritöztem és utánna mostam a törölközivele gyütt azokat a ruháktol elkülönitve.
4/7 anonim válasza:
én a pelusokat 90 fokon mostam, a ruhákat első alkalommal, mivel már más babája hordta 60, majd később csak 30 fokon. szerintem nem lesznek koszosak, a kakisat úgyis beáztatod és így az anyagot, a színt kíméled, sokáig szép. ha van extra öblítés az jól kimossa a szermaradványokat. sensitive mosógél és öblítő, és vasalás fontos
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! mi Németországban élünk, és vettünk tegnap weisser riese intensiv color mosóport. Ismeri valaki ezt a mosóport?
2011. jún. 17. 13:58
6/7 anonim válasza:
nem én a tide sensitivre esküszök,azt ismerem attol nme állok el,de attool még leehet jo az is amit te vettél.
7/7 anonim válasza:
En 60 fokon mostam eloszor, sok hasznalt ruhank is volt, es eleg sokaig nem is oblitoztem. Viszont mindent szaritogepbe tettem, az is igen forron szarit, ha rogton szaradas utan kivettem, a fem patentok szinte megegettek. Es igy a ruhak ugyanolyan puhak lesznek, mintha oblitozned. Es sose vasaltam semmit sem a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!